Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Kore 117 18/19 Freeride Ski

Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

117 -skiene i Kore freeride-serien er svært brede og gode - kombinasjon av flere strålende egenskaper vil sammen resultere i at du vil få mange gøyale opplevelser i puddersnøen med disse skiene.

På toppen av dem er det printet "Superlight Design" - noe som understreker at disse skiene har blitt bygget opp av et kjempeflott design med en lav vekt, dette er takket vare den unike blandingen av materialer som har blitt brukt her for a gi deg disse høytytende skiene.

For a sikre den lave vekten sa har skiene blitt bygget med kraftig og lett Graphene i begge ender (tips & tails). Under området ved føttene så har dem tilføyd honeycomb Koroyd som ikke bare vil gi skiene en utrolig lav vekt - men også en skikkelig balansert flex der hvor det er behov.

Karuba-trekjernen sikrer et strålende pop og sørger for at skiene blir både dynamiske og kraftige.

For å gjøre det unike designet på Kore-skiene så å si helt fullkomment, så har dem plassert et lag med karbon for danne lettvektet kraft, mens skienes lag pa toppen har blitt byttet fra standard - til lettere polyesterfleece istedenfor.

Alt i alt, her får du et par glimrende og allsidige ski til freeriding. Rett og slett midt i blinken til både viderekommende -og erfarne eksperter pa ski som vet hva som må til.

  • 90% passende for off-piste -og 10% for on-piste
  • Bindinger: Ikke inkludert

Legg merke til: Ved samlet kjøp av både ski og bindinger fra oss, så tilbyr vi å montere bindingene på skiene dine - helt gratis. Hvis du ønsker dette, fyll da inn denne informasjonen på bestillingen din.

Spesifikasjoner

Bredde:
145/117/129 mm
Midjebredde:
117mm
Best til:
Freeride
Nivå:
Avansert
Radius:
24.6m
Kjerne materiale:
Tre, Karbon, Graphene
Profile:
Camber, Tip og Tail Rocker
Bindinger:
Ikke inkludert

Fra samme merke

Vis alle

SkatePro