MENY
×

Chaya Fashion Svart Retro Rulleskøyter

NOK 1.599,-
Chaya Skates
Zoom
Vennligst velg skostørrelse 
Vis lignende produkter

Beskrivelse

Disse fasjonable retro rulleskøyter fra Chaya er high-end roller skates, som inkorporerer en rekke av de teknologiene som Chaya har utviklet og forbedret gjennom sin kjærlighet og opplevelse fra roller derby.

Støvelen er designet med en høy ankelstøtte. Den er dekket med vinyl i sort denim/canvas for et klassisk, men friskt utseende og god slitestyrke. Det anatomisk formet ankel-område sikrer riktig mengde støtte og gjør rulleskøytene behagelig å bruke, selv under langvarig bruk.

Chaya har valgt å bruke sine Shira plates på disse quad skates. De er laget med en blanding av nylon og glassfiber, som gjør dem sterke, samtidig som det holder vekten nede. Kombinert med 20° støpte aluminiums trucks og Jelly Interlock cushions, får du noen meget manøvrerbare retro rulleskøyter, noe som er gøy å kjøre og ekstremt lett å kontrollere.

Shira platene komme med Chaya Dual Center Mounting , noe som gjør dem enkle å skifte over til en annen Chaya støvel. Dette betyr at du kan bruke disse plates til flere forskjellige støvler, avhengig av din stil og hvor du skater.

Octo Paseo hjulene er laget med en myk og grippy durometer. Controller toe-stopperen gjør det å skifte retning og bremse til en lek.

Spesifikasjoner

Hjuldiameter:
62mm
Plate materiale:
Fiber, Plast, Kompositt
Støveltype:
Kunstløp Rulleskøyter
Innerstøvel Detaljer:
Innebygget, Anatomisk utformet
Lukkemekanisme:
Snøre
Kulelager presisjon:
ABEC-7
Hjulbredde:
38mm
Nav bredde:
21.3mm
Aksel lengde:
28.5mm
Hjulhardhet:
78A
Hjulmateriale:
PU støpt
Cushioning:
84A
Støvelmateriale:
Tekstil
Innerstøvel materiale:
Mesh, Skum
Cuff:
Høy ankelstøtte, Innebygget
Bremse:
Ja
 

Omtaler

Det er ingen vurderinger på norsk. Vis produktomtaler på andre språk (4 produktomtaler)