MENY

Chaya Fashion Svart Quad Rulleskøyter

NOK 1.449,-
Vennligst velg shoe size
×
Lagre til senere
 par

Beskrivelse

Disse Fashion rulleskøyter fra Chaya er high-ende retro rulleskøyter, som inkorporerer en masse av de teknologier, som Chaya har utviklet og forbedret gjennom deres kærlighed til og erfaring med roller derby.

Støvelen er utført med høy ankelstøtte. Den er beklædt med canvas/svart denim for et friskt, men stadigt klassisk udseende. Hel cuppen er varmeformbar og låver deg skræddersy pasformen. Det anatomisk udformede ankelområde sikrer den rette mengde støtte og gjør skøyten behaglig at bruke, selv ved længerevarende køreture.

Chaya har valgt at anvende deres Shira plates på disse rulleskøyter. De er gjort med en blanding av nylon og fiberglass, hvilket gjør dem sterke og holder vekten nede. Kombineret med 20° støbte aluminiumstrucks og Jelly Interlock cushions får du et par mye manøvredygtige retro rulleskøyter, som er morsomme at kjøre på og ytterst lette at kontrollere.

Shira plates kommer med Chayas Dual center Mounting, som gjør dem lette at skifte over på en annen Chaya støvel. Det gjør, at du kan bruke platesene til flere forskjellige støvler, afhængigt av hvor og hva du skater.

Octo Paseo hjulene er gjort med en myk og grippy durometer. Controller toe stopperen gjør retningsskift og opbremsninger til en lek.

Spesifikasjoner

Hjul diameter:
62mm
Plate Materiale:
Fiber, Plast, Kompositt
Støvel type:
One-piece
Innerstøvel detaljer:
Innebygget, Anatomisk utformet, Varme formbar
Lukkemekanisme:
Snøre
Kulelager presisjon:
ABEC-7
Hjulbredde:
38mm
Hjulhardhet:
78A
Hjulmateriale:
PU støpt
Ramme type:
Retro
Cushioning:
84A
Støvel materiale:
Tekstil
Innerstøvel materiale:
Mesh, Skum
Cuff:
Høy ankelstøtte, Innebygget
Bremse:
Ja

Omtaler

Ingen omtaler. Bli den første til å vurdere dette produktet.

Tilmeld deg våres nyhetsbrev!
Motta e-mails med gode tilbud, tips og produktnyheter (starter i 2017).
               
Trygg e-handel