Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Heavy Metall Silver Komplett Skateboard

(5)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Fra Choke kommer Heavy Metall serien av komplette skateboards. Det er et utvalg, som tydelig forteller om kvaliteten ut fra titlen - altså fra bronse til gull.

Dette er sølv versjonen, som er et godt setup til nybegynnere og mellom øvede skatere, som ønsker gode deler uten å tømme bankkontoen. Boardet er lagd av 8 lags lønn i alt - her av 3 lag kanadisk, og resten kinesisk. Boardet kommer med et godt sett 5" trucks, hjul i 52mm lagd etter en streetorientert formel og sist men ikke minst et sett ABEC7 kulelager, så det hele kjører smooth.

Spesifikasjoner

Deck bredde:
8" (20.3cm)
Deck lengde:
32" (81.5cm)
Deck materiale:
Kinesisk lønn, 5-lag
Tilleggsmatriale:
Canadisk ahorn, 3-ply
Deck spesifikasjoner:
Dobbel kick-tail
Hjuldiameter:
52mm
Hjulbredde:
30mm
Hjulhardhet:
100A
Hjulmateriale:
PU støpt
Kulelager presisjon:
ABEC-7
Konkav:
Høy
Truck type:
Standard kingpin, Standard hanger
Truck størrelse:
129mm (5")
Griptape:
Pre-gripped
Maks brukervekt:
100 kg
Vis alle

omtaler   (5)

Skateboardet er en ok kvalitet, men så heller ikke mere. Få justeringer havde været på sin plads fra fabrikken og så havde man allerede haft et bedre produkt. Hullerne til trucks er placeret så skævt at skubber du til brættet på et stort areal så drejer boardet så meget at det næsten ender hos dig selv igen. Der var mulighed for at afmonterer trucks og så justere en mm eller to, hvilket har gjort brættet væsentligt bedre, men stadigvæk skævt. Oveni dette, bliver gummiet/plastikken ved med at skride ud på den ene truck hvilket jo selvfølgeligt er rigtig irriterende, da det ikke ligefrem gør boardet stabilt. Til sidst skal prisen jo så sættet ift. boardet og så tror jeg egentligt at man har er fint produkt til pengene. Spørgsmålet er så bare om et board til 400 kr fra Fætter BR eller Sportmaster havde været lige så godt.
Jeppe Nyrup
30-05-2018
Stjerner: 4 av 5 mulige!
Super
Anette Ipsen (Aalborg)
08-05-2018
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 5 omtaler
SkatePro