Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Incline Komplett Skateboard

(2)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Blind kommer her med Incline som er et komplett skateboard. Med den ferske råkule logografikken og deres hardware-konfigurasjon, så passer Incline dermed midt i blinken for nybegynnerne.

Siden Incline er en del av "first-push-complete" -serien, så har dette skateboardet garantert hva som trengs for å gjøre det så enkelt som mulig for en nybegynner å starte opp med skateboarding. Alt av hardware på dette skateboardet har blitt sammensatt på en slik måte at en nykommer til denne flotte sporten vår skal få en god og enkel start. Med sine mykere bushings, så blir kunsten å svinge - bare en en lek. I tillegg vil den mykere hjultypen til Incline her gi et godt grep som resulterer i en overkommelig fart.

Blind Incline Skateboard har en størrelse som passer perfekt for barn over 12 år, samt voksne som foretrekker smalere skateboards.

Spesifikasjoner

Deck bredde:
7.625" (19.4cm)
Deck lengde:
31.2" (79.2cm)
Akselavstand:
13.88" (35.3cm)
Deck materiale:
Lønn, 7-lag
Tilleggsmatriale:
Epoxy
Deck spesifikasjoner:
Dobbel kick-tail
Hjuldiameter:
52mm
Hjulhardhet:
99A
Hjulmateriale:
PU støpt
Kulelager presisjon:
Ikke specifisert
Konkav:
Medium
Truck type:
Standard kingpin, Standard hanger
Griptape:
Pre-gripped
Maks brukervekt:
90 kg

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (2)

First time order using SkatePro. Made a big order including 2 pairs of skates, 2 bags and a skateboard.. one pair of skates was out of stock and I needed the skateboard ASAP for a birthday and they were more than happy to send that out ahead for me to receive it on time. Brilliant service and friendly and helpful staff!
Mark C. (Anstruther)
11-06-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 2 omtaler
SkatePro