Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny
K2

Talkback 84 Freeride Toppturski

(1)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Det kan være vanskelig å finne den perfekte blandingen av alpin touring ski for både toppturer så vel som til downhill rides.

Men disse K2 Talkback -skiene har blitt konstruert med egenskaper som vil gi deg haugevis av gøyale skiopplevelser i den urørte snøen oppi fjellet. Disse skiene har blitt formålslaget til damene.

For det først pga. den 84 mm midjebredden som er en svært allsidig skimidjebredde, fordi konstruksjonen blir ikke for tung når du skal opp - men skiene vil fortsatt ha mer enn nok bredde til å gi et herlig surfende flyt når det er tid for downhill rides. Så her vil du få noen fantastiske skiopplevelser.

Talkback 84 touring/toppturskiene har blitt designet med en lett Paulownia trekjerne, Tour Lite -konstruksjonen, forsterket skifelle-løkker i både tip og tail, i tillegg til et hydrofobisk snøglatt toppmatriale. Disse egenskapene vil sørge for at skiene får en lav vekt, at de skifellene for klatring holder seg godt på plass samt at du ikke får noe ekstra vekt oppå skiene - takket være hydrofobetopplaget.

  • 100% passende for touring/toppturski.
  • Bindinger: Ikke inkludert.

Spesifikasjoner

Bredde:
118/84/106 mm
Midjebredde:
84mm
Best til:
Touring
Nivå:
Øvet, Avansert
Performance / Ytelse:
Radius:
16m
Vekt - pr. par:
2300g
Kjerne materiale:
Paulownia
Profile:
Camber, Tip Rocker
Bindinger:
Ikke inkludert

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (1)

Lette og allsidige ski!
Annika S. (Vinje)
30-12-2020
Stjerner: 5 av 5 mulige!
SkatePro