Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

DPS Nina 99 Tour1 18/19 Freeride Toppturski

Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Smak på den deilige surfende følelsen med disse Nina 99 DPS -toppturskiene, disse er formålslaget til kvinnelige skiløpere.

Nina 99 kommer med en kraftig og lettvektet Tour1-konstruksjon. Konstruksjonen har som mål om å gi deg en enkel og behagelig tur opp - mens turen ned skal bli full av kraft og gøyale opplevelser. Tour1-skiene har ikke bare en svært lav vekt som gjør dem til perfekte toppturski - i tillegg har dem en strålende vridningsstivhet, utmerket kantgrep og en veldig god demping ettersom de er laminert med karbon i både toppen og bunnen av selve trekjernen.

Trekjernen som brukes på disse skiene er en lettvektet og kraftig basaltrekjerne. Alle disse elementene har blitt innpakket i full teksturert polyamid. Den harde raske World Cup race-basen tilføyer godt med fart til disse Nina 99 Tour1 -skiene.

Disse skiene kommer også med Paddle Tech (PT). Dette designet optimaliserer skienes svingeegenskaper med en mer smalere skiform og et flatere sidecut-område som gjør det enklere å svinge, dermed vil du også få et skikkelig fint og smooth ride.

  • 100% passende som toppturski
  • Bindinger: Ikke inkludert

Legg merke til: Ved samlet kjøp av både ski og bindinger her hos oss, så tilbyr vi å påmontere bindingene til skiene - helt gratis. Hvis du ønsker dette, skriv da ditt skonummer og annet av relevant informasjon på bestillingen.

Spesifikasjoner

Bredde:
125/99/111 mm
Midjebredde:
99mm
Best til:
Touring
Nivå:
Øvet, Avansert
Radius:
16m
Vekt - pr. par:
2450g
Kjerne materiale:
Karbon, Balsa
Profile:
Camber, Tip og Tail Rocker
Bindinger:
Ikke inkludert
Vis alle

SkatePro