Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

DPS Wailer 99 Tour1 Freeride Toppturski

Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

DPS har bygget disse Wailer 99 Tour1-skiene til å levere prestasjoner fra øverste hylle uansett hvilke snøforhold det er snakk om - enten det er; puddersnø, grov off-piste snø eller hardpakka snø. Med sin lettvektet konstruksjon så er det ingen tvil om at disse skiene egner seg strålende til toppturski rides. Skienes allsidige midjebredde på 99 mm gir dem et perfekt setup for raske sikksakk-bevegelser så vel som den deilige godfølelsen av å flyte igjennom den myke dype puddersnøen på vei ned fra fjellet.

Wailer 99 er med Tour1-konstruksjonen er den smaleste utgaven av Wailer Ski Touring -serien. Formen på skiene er designet etter Paddle Tech (PT) -løsningen fra DPS. Dette designet optimaliserer skienes svingeegenskaper med en mer tapered skiform og et flatere sidecut område som gjør det enklere å svinge, dermed vil du også få et skikkelig fint og smooth ride.

Så her er det bare å finne hva som trengs av lett og nødvendig utstyr, og kom deg avgårde. Fjellet og toppturski rides venter på deg. Wailer 99 Tour1-skiene er kjempeklare for det!

  • 90% passende til toppturski rides og 10% til on-piste i skiløypene
  • Bindinger: Ikke inkludert

Spesifikasjoner

Bredde:
125/99/111 mm
Midjebredde:
99mm
Best til:
Touring
Nivå:
Avansert
Performance / Ytelse:
Vekt - pr. par:
2820g
Kjerne materiale:
Karbon, Balsa
Profile:
Camber, Tip og Tail Rocker
Bindinger:
Ikke inkludert
Vis alle

SkatePro