Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Chris Haffey 2018 Aggressive Hjul 4-Pakk

(2)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Super-flyer Chris Haffey er klar med hans seneste signatur Eulogy hjul. De har en enkel fargekombinasjon, og har selvsagt den samme høye kvaliteten som man alltid kan forvente fra Eulogy. Hjulene er bygget til hans egen foretrukne flate profil.

Spesifikasjoner

Hjuldiameter:
58mm
Hjulhardhet:
88A
Hjul per pakke:
4
Kulelager:
Kun spacers inkludert i denne pakke
Vis alle

omtaler   (2)

To av fire hjul var feil størrelse, så passet ikke.
Sander ander Lier (Oslo)
15-04-2020
Stjerner: 1 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Takk for at du tok deg til til å skrive en tilbakemelding, om du mottok feil ift hva du bestillte vil jeg anbefale at du kontakter våres kundeservice:
Email: email@skatepro.no
Telefon: 85 29 54 44
eller på våres online chat.

Vi vill gjerne gjøre vårt beste for å finne en god løsning.
Eg synst hjulene er helt ok,men de er litt "feilstøpt" , blant annet så var ene kulelagerbanen på enehjulet litt for stort slik kulelageret falt lett ut igjen etter montering. ellers så var ikke den indre svarte lagerbane delen helt i senter på alle hjul, dvs når hjulet er montert i frames så står ikke selve den hvite gummien helt i senter.. Grafikken som er på dagens hjul er ikke som i gamle dager..så disse flasser eller forsvinner fort.. men jeg kjøpte disse hjulene pga jeg ville ha 88A i 58mm utførelse og ikke for grafikken sin del. ellers ruller hjulene greit og er behaglige etter første tur. slitestyrken kan jeg ikke bedømme enda.. så førsteinntrykket gir jeg disse en 3/5 stars pga pris vs produksjonsfeil...
Dag h. (Sandane)
29-07-2019
Stjerner: 3 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Det er leit å høre. Vanligvis skal ikke kulelageret falle ut i det hele tatt. Det skal sitte veldig godt inne i hjulet. Så jeg vil tro det var en produksjonsfeil her. Det samme gjelder lagerbane delen. Uansett alt i alt setter vi veldig pris på all tilbakemelding, og om du støtter på samme problemer senere, må du ikke nøle med å sende mail til oss!
SkatePro