Ryddesalg
Spar opp til 60%  -  Mer enn 1000 varer på salg!  -  Klikk her
×
MENY

Aggressive Inline Skates Deler

Gi dine aggressive inline skates det beste

Det går hardt for seg i livet til en aggressiv inline skater. Kræsj, hopp og grinds vil over tid lage merker overalt på disse holdbare skøytene. Heldigvis så kan man bytte ut de fleste delene på disse skøytene, dermed trenger du ikke å kjøpe et nytt par hvert år.

Under denne kategori finner du vårt flotte utvalg av tilbehør og deler til aggressive inline skates. Som med nesten alt i denne verden, så trenger også disse skøytene vedlikehold og bytting av noen deler etter hvert. Her i SkatePro har vi hva du trenger til dette.

Her her vi alt fra verktøy, spacere, cuff bolter, aksler og mye annet av reservedeler. Vi har også skolisser og lignende produkter som vil piffe opp utseendet på skøytene dine.

De meste av tilbehør og delene du finner under denne kategorien er universale og vil passe til alle aggressive inline rulleskøyter. Men hvis du er i tvil angående dette, så kan du jo kontakte vår kundeservice. De vil gjøre hva de kan for å hjelpe deg med din henvendelse.

Leter du ikke etter reservedeler, men etter olje og lignende produkter - da kan du besøke vår andre kategori som har utstyr til vedlikehold.

Mange nye produkter

Vi inngikk nylig en samarbeidsavtale med rulleskøyte-magasinet Be-mag.com, derfor vil du under denne kategorien også kunne finne et stort utvalg av produkter fra Be-mags sin nettbutikk.