MENY
Sparkesykler

Dirt scooters

En Dirt scooter er en offroad sparkesykkel som kan brukes under mer ekstreme forhold enn vanlige transport scootere.

Dirt scooter til terreng og transport

En Dirt scooter, også kalt en all terrain scooter eller off-road scooter, har noen spesielle kjennetegn som skiller den fra andre sparkesykler. En Dirt scooter har store luftfylte dekk med et bredt mønster, noe som gjør den egnet til bruk på de fleste overflater. Decket er forsterket for ekstra holdbarhet og i tillegg fås Dirt scooteren med en oversized T-bar for bedre kontroll.

En Dirt scooter er egnet for off-road bruk, og det er en god transport scooter fordi den ikke er så følsom om du kjører på grus, jord eller asfalt, i motsetning til de fleste vanlige scootere. Noen Dirt scootere lages fortsatt med forseglede kulelagre for å hindre at smuss trenger inn og skader kulelageret. Materialet som er brukt og konstruksjonen på dirt scooters er ikke som på trikse sparkesykler. Hjulene vil ha en tendens til å slingre litt mere.

En scooter til off-road kjøring

Dirt scootere blir stadig mer populært, og produsentene prøver hele tiden å videreutvikle design og gjøre dem enda mer holdbare. En årsak til Dirt scooters økende popularitet er at de har truffet en niche. Foruten å være i stand til å brukes for transport, så kan en dirt scooter nemlig også brukes på kuperte terrengbaner, som en BMX sykkel. Du kan lage dine egne baner, eller du kan bruke allerede eksisterende BMX parker. En offroad sparkesykkel har også flere likhetstrekk med BMX sykkel som også har veldig robuste og kraftige luftfylte dekk.

Tilmeld deg våres nyhetsbrev!
Motta e-mails med gode tilbud, tips og produktnyheter (starter i 2017).
               
Trygg e-handel