×
MENY

Energiprodukter

Energiprodukter til ethvert formål

Hvis du trener en sport på medium eller høy intensitetsnivå i mer enn en time, vil kroppen din begynne å løpe ut på de såkalte raske karbohydrater. Dette vil føre til at kroppen begynner å rive på langsommere og mindre effektive energikilder som fett og muskelfibre.

Dette er ikke noe du vil skje hvis du har en hel dag med ski- eller skøyter foran deg. For å forhindre dette, anbefaler vi deg å ta med noen få energiprodukter som en energibar eller energi gel.

Power bars eller energi gel

I denne kategorien finner du et bredt utvalg av energiprodukter som energi barer og energi geler for å forbedre ytelsen både i ekstrem og action sport, men også i sport som krever stor utholdenhet. Energiprodukter forbedrer sportsytelsen din siden kroppen trenger en skikkelig del energi for å oppnå de beste resultatene enten det er under eller etter en treningsøkt. Du finner energiprodukter i form av gel, proteinpulver, energi barer og mer. Det er et spørsmål om hvilken smak du foretrekker når du velger hvilke energiprodukter du foretrekker, men også et spørsmål om hvilken sport du gjør.

For eksempel er gel det foretrukne valget for løpere, siden de er veldig enkle å bære, konsumere og mild mot magen. Power bars, derimot, er tungere å bære og krever mer arbeid å konsumere. Powerbars tar også litt mer tid for kroppen å absorbere. Dette er grunnen til at mange bruker geler under sportøvelsen og powerbars for gjenoppretting etter trening.