MENY
×
Tilbake |

Osiris Decay Svart/Rød Skatesko

NOK 599,-
Osiris Sko
Zoom
Vennligst velg skostørrelse 
Vis lignende produkter

Beskrivelse

Disse Decay skatesko i klassisk svart med rød logo fra Osiris er utmerket for daglig skating. Øvre del er laget av semsket skinn og lerret/mesh - forsterket i visse områder for bedre holdbarhet. Snøringssystemet på disse skatesko gir god støtte for føttene og god passform.

Yttersålen er laget med FLX VLK sålekonstruksjon, slitesterk gummi for å gjøre disse skatesko mer holdbare og gi optimal ytelse.

Omtaler

Svært bra sko! Så langt har jeg ikke brukt dem så mye til skating, men det jeg har fått skatet med dem har gitt meg en god opplevelse! Skoene i seg selv som alle sko må vandres litt inn slik at føtter og sko tilpasses hverandre, men har ikke hatt problemer med gnagsår i det hele tatt. Utrolig komfortable puter og såler gjør skating til en drøm og det føles nesten som å stå på luft! Utsiden av skoene er robuste og tåler julingen som sko blir utsatt for under skating og undersiden har nydelig grep oppå griptapen. De er ikke for glatte når man skal dra foten oppover griptapen og ikke for treg. Dette blir for meg ihvertfall de eneste skateskoene jeg skal bruke fremover! Løp å kjøp!
Mathias Søraa (Bodø)
14-09-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!