Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Waveboards

Godt å vite

Hva er waveboarding?

Waveboarding er en morsom sport, hvor man fører elementer av surfing over på asfalten. Waveboarding foregår på et waveboard - aka. casterboard eller vigorboard - og det er en god mulighet for at træne surfing utenfor sesongen.

Waveboarding kan dyrkes av folk i alle aldere, og det er en morsom måte at træne balanceevne og kondition. Det unikke design med to hjul betyr, at du kan gjøre mange forskjellige ting på waveboardet. De kan brukes til at cruise og carve, men de kan også brukes til at gjøre forskjellige tricks.

Hvordan står man på waveboard?

Waveboards krever en helt annen teknik ende skateboards eller longboards, da føttene ikke må røre jorden når man står på waveboard. Til at begynde med må man lære at holde balansen og at stå korrekt på boardet, imens man kun har et enkelt hjul under hvert ben.

Du skaber fremdrift ved at rokke føttene omkring boardets midterakse. I denne bevegelse må du enten rokke det bakerste ben eller begge ben frem og tilbake, og på den måte får man waveboardet til at kjøre fremad. Jo raskere du rokker, des raskere vil du kjøre.

Du kan styre boardet med det fremste ben ved at presse waveboardet i den retning, du ønsker. Når du gjerne vil stoppe, kan du bare presse dine tæer mot boardets kant, indtil kanten rører jorden, når du er kommet ned i fart.

Du kan finne en video, som demonstrerer, hvordan man står på waveboard i vores guide til waveboards.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser