×
Meny

Vannski Bindinger

Leter du etter et nytt sett med bindinger slik at ditt ferdighetsnivå med vannskiene kan tas til nye høyder? Eller, kanskje leter du etter ditt aller første sett med bindinger? Uansett hvilket ferdighetsnivå du holder - vi har de riktige bindingene for nettopp deg.

Det finnes mange meninger om vannski-bindinger, noen mener at enkelte bindinger til vannski er bedre for å forhindre skader, mens andre mener det helt motsatte. I utgangspunktet finnes det 3 forskjellige typer bindinger for vannski: Front High-Wraps, Double High-Wraps, og justerbare bindinger.

Front High-Wraps kommer med en bakplate . Disse vannski-bindingene er svært allsidige og veldig gode å ha hvis de samme vannskiene brukes på rundgang av ulike folk. Midt i blinken for nybegynnere.

Double High-Wraps er også kjent som custom bindinger. Disse vannski-bindingene tilbyr bedre kontroll og høyere ytelse. Men disse bindingene kan ikke anbefales til deg med et par vannski som også brukes på rundgang av ulike folk. Disse bindingene kan derimot anbefales til dere som holder et mellomnivå til ekspertnivå på vannski.

Justerbare Bindinger - disse kan som navnet hinter om, justeres. De kan justeres til å passe enhver vannskientusiast der ute. Dette er vannskibindinger som tilbyr best mulig kontroll, i tillegg til å hjelpe deg med å prestere bedre der ute på vannet. Justerbare Bindinger har en noe høyere prislapp, men de er definitivt verdt det. Disse er ypperlige for alle vannskientusiaster, uansett hvilket ferdighetsnivå man har på vannski.

Vannski Bindinger : Materialene som brukes

Når det gjelder materialer, er det to populære typer man får dem i. Tradisjonell gummi og EVA-skum. Vannskibindingene laget fra gummi er spesielt gode for nybegynnere ettersom disse tilbyr en svært myk og komfortabel passform, noe som også gir bedre kontroll for den vannkjørende skiløperen.

Bindingene laget fra EVA-skum er littegrann stivere, dermed vil man oppleve mer kantkontroll oppå vannet. Derfor passer disse bindingene best til dere som har god porsjon erfaring med vannski. Når det er sagt, nybegynnerne kan også bruke bindinger med EVA-skum, men det kan fort bli litt vanskeligere for dem å holde kontrollen der ute på vannet ettersom bindingene virkelig er skikkelig stive.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser