MENY
×

Luer og fiskehatt

  Filter
Farger
Merker

Luer og Fiskehatt

Finn din neste lue eller fiskehatt blant vårt store utvalg av kule design og fantastiske farger fra noen av de sterkeste skatewear og streetwear merkene i verden.

Et spørsmål om holdning

En lue er ikke bare en fin ting å ha om vinteren for å holde hodet varmt. Det kan også brukes hele året som et tilbehør for å legge til et ekstra preg på stilen din. Lue er en must-have for mange skatere, men er også brukt av folk som ikke nødvendigvis er skatere, men liker bare luas behagelig passform og ønsker å legge til litt ekstra holdning til utseendet sitt. På denne siden finner du lueer i forskjellige farger og materialer, både med eller uten den klassiske dusken på toppen.

Det er også på denne siden du finner alle våre hatter og lueer designet for høy intensitets sporter hvor ytelse er viktig, for eksempel langrenn og rulleskøyter, løp eller sykling. Vi har alt for å holde hodet varmt og tørt.

Fiskehatten er tilbake

Det er ingen kulere ting å ha på hodet akkurat nå enn fiskehatten. Dette ikoniske stykket av hodeplagg er tilbake fra fortiden. Fiskehatten passer ikke bare perfekt sammen med et uformelt utseende, men kan også brukes med et mer formelt antrekk. Den kommer i massevis av versjoner fra vanlige en farge design til fantastisk grafikk. Det handler om å velge fiskehatten som passer til din stil og viser din personlighet.