×
Meny

Longboard & Skateboard Beskyttelse

Longboard Beskyttelse & Skateboard Beskyttelse:
- Er dette noe jeg bør skaffe meg?

Beskyttende skateutstyr er helt nødvendig for deg som driver med longboarding eller skateboarding. Dette gjelder både for deg som er en fersk nybegynner eller for deg som er erfaren skater. Skatebeskyttelse vil hjelpe deg til kunne fokusere mer på selve skatingen. Å falle er en stor del av skateboarding og longboarding - så det bare å bli vant til det. Har du beskyttelsesutstyr, ender støt og fall nesten alltid bare med en kort pause før du kan fortsette økten - er du uten beskyttelsesutstyr, kan en skade fort bli ganske langvarig om du er uheldig.

Men det er flere andre fordeler også ved å bruke beskyttelsesutstyr under skateøkten, trygghetsfølelsen og selvtilliten vil nemlig få et boost - noe som gjør at du ikke vil nøle så mye med å prøve deg på nye vanskelig triks samt komme mer opp i fart på brettet. Ja, du vil se mange proffe uten beskyttelse på videoer - men beskyttelsesutstyr er absolutt noe nybegynnere bør bruke til enhver tid.

Skatebeskyttelse - de ulike typene på markedet

Vanlig skatebeskyttelse inkluderer hjelm, beskyttende pads og beskyttelsesshorts. Hjelmen er helt nødvendig for hodebeskyttelse, og det er viktig at du skaffer deg en skatehjelm som har en tett og god passform på hodet ditt.

Beskyttende polstring (pads) brukes til knær, albuer og håndledd. Dette vil trolig være beskyttelsesutstyret som får kjørt seg mest. Driver du med longboarding, er det i så fall vanlig å også ha et par beskyttende longboardhansker for carving.

Bekymret for at beskyttelsesutstyr skal ødelegge ditt image? Ikke tenk på deg. Moderne beskyttelsesutstyr i dag er mer stilfullt, hipt, og minimalistisk i design er noen gang før. Folk ser forresten også mer på dine skateferdigheter enn antrekket.

Hvis du leter etter beskyttelsesutstyr for bruk til annen actionsport, ta da en titt på våre sider for BMX Beskyttelse og Sparkesykkel Beskyttelse.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser