×
Meny

Longboard & Skateboard Beskyttelse

Beskyttelse Skateboard: Holder deg trygg

Beskyttelsesutstyr og skateboard går hånd i hånd, og innerste inne vet du dette selv også. Uansett hva folk sier, det er en god grunn til at skateboard-beskyttelse eksisterer. Med eller uten beskyttelsesutstyr kan utgjøre en enorm forskjell. Et par dager med litt vondt mens man skater kan fort bli til et par måneder med skadeavbrekk og fullstendig pause for skateboarding - hvis man går uten.

Skateboard Beskyttelse vs. Longboard Beskyttelse?

Under denne kategorien finner du alt som trengs for å unngå de vanligste skadene man kan pådra seg ved skating og longboarding. Og ja, vi har selvsagt også mer spesifikk longboard-beskyttelse, som f.eks. hansker for bruk ved kjøring downhill. Hos oss kan du få hva som helst av beskyttelsesutstyr - vi snakker beskyttere (pads) for både knær og albuer, samt håndleddsbeskyttere. Du kan også få en praktisk 3-pakning med alt dette. I tillegg har vi et godt utvalg av skatehjelmer og beskyttelsesbukser/tights.

Beskyttelsesutstyr skateboard: Med helsa i behold

Det er langt bedre å polstre seg opp litt, enn å dra til doktoren. Går man uten, kan det fort bli noen uker eller måneder med skadeavbrekk før du kan gjøre kickflips for fullt igjen.

Skateboard og lonboard beskyttelse kommer med en spesfikk sertifisering og godkjennelse (i likhet med f.eks. en sykkelhjelm). Dermed kan du være sikker på at alt av beskyttelsesutstyr under denne kategorien ikke er noe tullball, men sertifisert og godkjent beskyttelse for disse to rullesportene.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser