×
Meny

Independent Women Series Gustavo Skateboard Deck

Nyhet
1 stk
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
Limited quantity available
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt over kr 999
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Legg til pakke

Se også

Legg til pakke

Beskrivelse

Plan B Independent Women Skateboard-dekk

Har du noen gang lurt på hvordan Plan B-teamet ville sett ut hvis de var kvinner? Den legendariske kunstneren Marc McKee svarer på dette spørsmålet med denne grafikken, som representerer de feminine versjonene av Chris Joslin, Felipe Gustavo, Trevor McClung og Tommy Fynn.

Disse dekkene er laget av materialer av topp kvalitet og passer både for nybegynnere og erfarne skatere som ønsker å forbedre prestasjonene sine. Med en bredde på mellom 8 og 8,375 tommer og en lengde på mellom 31,3 og 31,7 tommer, og en akselavstand på mellom 14 og 14,2 tommer, gir disse dekkene en stabil plattform som gjør det enkelt å utføre triks.

Plan B Independent Women Skateboard Decks er laget av lønnetre av høy kvalitet som sikrer holdbarhet og styrke, mens den middels konkave formen gir optimal kontroll og flick. Disse dekkene er utstyrt med en dobbel kicktail og er perfekte for allsidig streetskating, med plass til både tekniske triks og cruising. I tillegg garanterer de livlige og unike fargene på toppfinéret at du vil skille deg ut uansett hvor du kjører.

Spesifikasjoner

Deck bredde:
8" (20.3cm)
Deck lengde:
31.3" (79.5cm)
Akselavstand:
14" (35.6cm)
Nose Lengde:
6.74"
Tail Lengde:
6.52"
Deck materiale:
Lønn
Deck-farger:
Varierende finérfarger
Konkav:
Medium
Deck spesifikasjoner:
Dobbel kick-tail
Griptape:
Ikke inkludert

Populære produkter

Vis alle

Fra samme merke

SkatePro