MENY

Powerslide Vi 100 Pure Speed Skates

NOK 2.299,-
NOK 2.599,- SPAR NOK 300,-
Powerslide skates
Zoom
Vennligst velg skostørrelse 
Lagre til senere
 par

Beskrivelse

Rulleskøyte for lengre turer og stabilitet ved høyere hastigheter og ønske om komfort og mange funksjoner.

Vi's lukkemekanisme konsept er enkelt, men effektivt. Clap - Snap & Wrap og de sitter som de skal. 360° snøring sikrer at foten din sitter godt, og det kraftige, men lette skall gir Vi 100 et vakkert og elegant utseende. Støvelen har 195mm monteringshull og X-slot for sideveis justering av rammen. Rammen bruker X-design for optimal kraftdistribusjon og best effekt.

Innerstøvelen kan varmeformes til å passe som en strømpe, settes i ovnen på 80-100 grader Celsius - det såkalte MyFit system. Klikk her for å se en detaljert beskrivelse av varmeforming av innerstøvelen.

ILQ 9 kulelagrene er smurt med syntetisk olje og 100mm hjul med 6-ekers X-type kjerne sikrer god fart.

Spesifikasjoner

Støvel type:
Hard, Semi-soft
Hjuldiameter:
100mm
Innerstøvel detaljer:
Avtaklig, Ventilert, Anatomisk utformet, Varme formbar
Lukke mekanisme:
Spenne, Wire-system, Asymmetrisk snøring
Kulelager presisjon:
ABEC-9
Hjulhardhet:
85A
Ramme type:
Flat setup
Deck høyde:
95/105mm
Ramme materiale:
Aluminium
Hjulbase:
304mm
Maks hjuldiameter:
100mm
Støvel materiale:
Kompositt
Innerstøvle materiale:
Skum, Neopren, Mikrofiber
Cuff:
Høy ankelstøtte
Montering:
195mm, Langs, Tvers
Bremse:
Justerbar
Vekt:
1490g
Anbefalt til:
Speed skating, Trening-skating
 

Omtaler

De beste skøytene jeg har gått på. Den ene klemmer litt vondt på den ene foten, men litt justering på "innmaten" så går det over. Skøytene ligger stabilt på føttene og på veien og det går fort. Føler at treningsturene går som en lek med disse på beina, men merker det kan være litt slitsomt og bremse i en lengre nedoverbakke siden hjulene er såpass store, for når bremsen blir mindre må man bøye foten kraftig bakover. Anbefales på det varmeste likevel da dette bare er bagateller i den store sammenheng.
Linda Iren Jensen (Hønefoss)
30-04-2015
Stemmer: 4 av 5 mulige!
De FEDESTE skøjter, har altid kørt på k2 rulleskøjter , så jeg var lidt betænkelig ved at skifte til powerslide, men uden grund. De er så gode, og især lukkesystemet er genialt
Margit Nørby (Løsning)
15-01-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Rulleskøjterne er rigtig gode, og jeg er helt tilfreds med den personlige vejledning vi modtog fra en Skatepro ansat omkring præcisering af den rigtige model. Rent funktionelt er vi fuld ud tilfreds med denne speed skate. Det viste sig at der var en syning i inderstøvle der var gået op, og straks efter jeg anmeldte dette blev der taget fat og lovet en ny vare til erstatning. God service er nemt når alt kører på skinner men man kan virkelig snakke om god service når det strækker sig ud over selve købstidspunktet og sikrer, at kunderne kommer godt og yderst tilfreds i mål. Tak for en god oplevelse, vi vil handle hos jer igen.
Jonathan Cope (Holstebro)
05-01-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Støvlen er utrolig behagelig, let at justere og sidder virkelig til om godt om foden - jeg bestilte dem først i str. 38, men fandt størrelsen lidt for lille, og måtte bytte dem til en str. 39, så et size-up er måske en god idé. Hjulene er de største jeg har haft (100 mm), og det kan virkelig mærkes på farten; man flyver afsted. Bremsen sidder lidt højt, og man skal vippe foden lige rigeligt bagover - dog kan den vist godt sættes ned. Uden tvivl den bedste skøjte jeg har haft.
Eva R. P.
29-10-2015
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Rigtig god skøjte, de trykkede dog lidt i starten, men hvis man bruger den lille medfølgende strømpe under de normale strømper, så sidder de rigtig godt. Målene på størrelserne passer ikke helt, jeg havde først bestilt en str. 40 ud fra de mål der stod, men endte med en str. 42.
Heidi G. (Jyllinge)
15-09-2014
Stemmer: 4 av 5 mulige!
De bedste jeg har haft, super gode når man stadig har brug for bremsen. Lever op til mine forventninger.
Carina J. (Ishøj)
02-09-2014
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Grym inlines! Bra funktioner med att spänna dom och perfekt för nybörjare men också när man väl fått in vanan! Rekommenderas :)
My Andersson (Malmö)
06-05-2015
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Trygg e-handel