×
Meny
YOW

Mundaka Grom Series Surfskate

1 stk
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt med dette produktet
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Se også

Beskrivelse

Oppdag YOW Mundaka Grom Series Surfskate, din billett til en uovertruffen surfeopplevelse på land!

Denne surfeskaten er laget av førsteklasses lønn og har eksepsjonell slitestyrke og motstandskraft, klar til å tåle de tøffeste turene dine. Den kompakte størrelsen, med en dekklengde på 81,3 cm (32"), gjør den svært manøvrerbar, slik at du enkelt kan snirkle deg gjennom trange områder og utføre skarpe svinger.

Dekkbredden på 24,1 cm (9,5") gir en stabil og komfortabel plattform for føttene, noe som sikrer optimal kontroll og balanse. Den ekstra kicktailen forbedrer kjøreopplevelsen ytterligere, slik at du kan utføre stilige triks og utforske nye dimensjoner innen surfing.

YOW Mundaka Grom Series Surfskate er utstyrt med 66 mm hjul av høy kvalitet og gir en jevn og uanstrengt kjøring som etterligner følelsen av å gli på bølgene. De omvendte kingpin-lastebilene, kombinert med en standard henger og carving-design, gir enestående respons og stabilitet, slik at du kan carve dypt og flyte fritt, akkurat som på et surfebrett.

Denne surfeskaten er designet for deg som er ute etter den ultimate carvingopplevelsen, og er perfekt for både erfarne surfere og nybegynnere som ønsker å forbedre ferdighetene sine og ta surfingen til neste nivå. Med YOW Mundaka Grom Series Surfskate kan du omfavne spenningen i bølgene, selv når du er milevis fra havet.

Spesifikasjoner

Deck materiale:
Lønn
Akselavstand:
16.5" (41.9cm)
Nose Lengde:
5.52"
Tail Lengde:
5.92"
Deck lengde:
32" (81.3cm)
Deck bredde:
9.5" (24.1cm)
Deck spesifikasjoner:
Kicktail
Hjuldiameter:
66mm
Truck type:
Inverteret kingpin, Standard hanger, Carving
Kjøre Stil:
Carving

Populære produkter

Vis alle

Fra samme merke

SkatePro