×
Meny

Wata Surfskate

1 stk
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
Limited quantity available
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt med dette produktet
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Se også

Beskrivelse

Vi presenterer Long Island Wata Surfskate, den ultimate skøyten for carving-entusiaster.

Opplev spenningen ved å surfe på land med denne toppmoderne surfeskaten fra Long Island Longboards. Wata Surfskate er laget med lidenskap og presisjon, og kombinerer materialer av høy kvalitet og innovativ design for å gi en enestående kjøreopplevelse.

Kjernen i denne surfeskaten er et solid og fleksibelt lønnedekk som gir den perfekte balansen for carving og cruising. Dekket er 31 tommer langt og 9,5 tommer bredt og gir god plass til føttene samtidig som det har en kompakt og manøvrerbar profil.

Wata Surfskate har 19-tommers akselavstand, noe som gir en jevn og stabil gange. Dette, kombinert med 66 mm hjul og responsive inverterte kingpin-lastebiler, gjør at du kan carve uanstrengt og gjøre skarpe svinger med letthet.

Surfskaten er utstyrt med en kicktail som gir skateboardopplevelsen en ekstra dimensjon. Pop ollies, utfør manualer og utforsk nye triks med dette allsidige brettet.

Long Island Wata Surfskate er designet for carving-entusiaster på alle ferdighetsnivåer, og er den perfekte følgesvenn på skatingeventyrene dine. Enten du er en erfaren proff eller nybegynner, vil denne surfskaten løfte kjøringen din til nye høyder.

Spesifikasjoner

Deck materiale:
Lønn
Akselavstand:
19" (48.3cm)
Nose Lengde:
2.20"
Tail Lengde:
5.43"
Deck lengde:
31" (79cm)
Deck bredde:
9.5" (24.1cm)
Deck spesifikasjoner:
Kicktail
Hjuldiameter:
66mm
Truck type:
Inverteret kingpin, Reversible hanger, Carving
Kjøre Stil:
Carving

Populære produkter

Vis alle

Fra samme merke

SkatePro