×
Meny

Tape til ishockey / Hockey tape

Slik bruker du ishockey tape

Hvis du ønsker å utvide levetiden til hockeykølla, anbefaler vi på det sterkeste at du vikler trepinnebladene med hockey tape. Dette gir deg også bedre kontroll over pucken, og det gir deg muligheten til å legge til mer spinn til pucken. Du kan velge å tape hele bladet, eller bare den delen hvor du vanligvis rammer pucken - dette handler om personlig preferanse.

Du begynner med å bruke tape på kantene på bladet. Deretter tar du taperullen og starter med tåen og drar det hele veien rundt, jobb deg fram til hæl enden. For det beste resultatet, bør du også legge til en slags voks når båndet er påført. Voks typen er ikke avgjørende, og det kan være alt fra ski eller surfe voks til et gammelt stearin voks.

Bygg opp knotten med en serviett

Noen spillere liker også å bruke hockey grip tape på toppen av pinnen, siden dette gir deg bedre grep og følelse av hele pinnen.

Mange hoeckeykøller kommer uten knotten på enden av grepområdet, men noen spillere foretrekker faktisk å ha denne knotten slik at de raskt kan finne riktig sted for sin overhånd. Når du bruker grip tapen kan du enkelt lage din egen knott ved å bruke et lite serviett. Hvis du bruker hockey grip tapen veldig stramt rundt en serviett på slutten får du et godt resultat. Når du blir dyktig på å bruke tape i grepområdet kan du begynne å eksperimentere med forskjellige mønstre og sette en ledningen under for et enda bedre grep.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser