×
Meny

Deler - Wake surfboard

Få en ennå bedre oplevelse med wakesurfing

Som er mange forskjellige deler til wakesurfing, som du kan bruke til at forberede din oplevelse, når du surfer wake. Wake shapers og wakesurf wedges er populært gear, som man kan montere på siden av sin båd, for at skabe en bedre bølge. Wakesurf finner har indflydelse på din balanse, kontroll og kreativitet på bølgen, og wakesurf traction pads gir dine føtter det nødvendige fæste til at holde sig på wakesurf boardet.

Bruk wake shapers til at gjøre perfekte bølger

Ideelt set må en bølge til wakesurfing være ren, glat og høy, men sådan en bølge er det ikke alltid mulig at gjøre med det naturlige kølvand fra en vanlig båd. Wake shapers monteres på bådens side for at redusere turbulens på kølvandets yderside, så bølgerne får en optimal form på indersiden. Det er lett at installere dem på båden - noen modeller har sugekopper mens andre har borrelås.

Wakesurfing er en sport, som minder om wakeboarding, men som er dog forskjell på de to sportsgrene. Wakesurfere bruker energien fra bølgen/kølvandet til at holde sig i bevegelse, mens wakeboardere blir trukket av et reb hele tiden. Wakeboarding er en mer triks-orienteret sport, hvor du kan hoppe og gjøre grabs. Hvis wakeboarding er noe for deg, kan du gå på opdagelse i vores utvalg av wakeboards.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser