Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Surfebrett

  Filter
Farger
Merker
Lengde

Godt å vite

Leter du etter et Surfebrett?

Hvis du er i ferd med å gå løs på bølgene, men ikke er helt sikker på hverken hvor eller når - da er et surfebrett med SoftTop midt i blinken for deg. De er ikke like skjøre som et normalt surfebrett. Dette er brett som fint kan takle mindre bølger, men ikke de veldig kraftige bølgene.

Surfing er og skal være gøy!

En stor del av surfekulturen er å ha det så gøy som mulig, ikke å bli proff på 1 dag. Her kommer surfebrettet med godt skum på banen.

SoftTop-surfebrettet eller skumbrettet, er et utmerket redskap til å få opp humøret - uten å måtte svette og padle altfor mye.

SoftTop Surfebrett, eller ...

Hvis du ønsker litt mer krydder, kan du jo alltids prøve Waveskaters. Vil du ha en ytterligere utfordring, da kan et Foil Surfebrett være noe for deg. En Waveskater kan brukes både som surfebrett, bodyboard og annet. Og best av alt, det er et skikkelig slitesterk brett med utmerket holdbarhet.

Hvis du allerede sitter på noe surfeerfaring eller ønsker å bli en mer hardcore sufer, da kan kanskje foiling og et Foil Surfebrett være et godt alternativ for deg.

Uansett, vi har hva du leter etter her!

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser