Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

BMX / Cross Briller

Slik velger du de rette BMX / Motocross -brillene

Off-road-beskyttelsesbriller brukes både til Race BMX og Motocross. De fleste motocross- og BMX-beskyttelsesbrillene er laget med det som kalles Tear-Off linser. En annen løsning man kan finne på off-road-beskyttelsesbriller for motocross og BMX, er teknologien som kalles; Roll-Off.

Forskjellen mellom Tear-Off og Roll-Off er, at med Tear-Off drar man av de avrivbare Tear-Off-arkene og kaster dem i søppelbøtten. På et Roll-Off system derimot, da ruller man linsenes beskyttelsesfilm over selve linsen hvor en rull på den andre siden vil oppbevare dem.

Tear-Off systemet er vanligvis littegrann sterkere enn Roll-Off systemet, men det kan ikke tilby fullt så mange utskiftbare ark som det Roll-Off systemet gjør. Et Tear-Off system holder vanligvis ca. 30 avrivbare ark, mens et Roll-Off system har vanligvis opptil 50 utskiftninger.

Hvilken fargetone bør mine linser ha?

Det finnes hovedsakelig 3 ulike fargetoner på beskyttelsesbriller for BMX og Motocross.

Linser med lett toning passer til lave lysforhold, mens linser med medium toning er mer universale og kan brukes under både lave lysforhold så vel som under mer solfylte forhold. Linser med mørk toning er midt i blinken for lyse og solfylte dager.

Mange ryttere foretrekker å ha ett linsepar med lav toning og ett annet med mørk toning, dermed er de sikre på å ha optimale linser for den spesifikke dagen når racing står på programmet.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser