MENY
×
  Tilbake

BMX Hacks

Få din BMX i toppformHvis du vil unngå manglende utstyr i den kommende sesongen nå, er det på tide å gjøre et trekk. Noen av delene dine kan trenge en erstatning, og ved å erstatte dem nå kan du spare litt verdifull tid og penger.

"Som en BMX-rytter har jeg gjort mange del utskiftninger. De tre mest vanlige og viktigste delene å bytte ut er grips, dekk og pedaler. Jeg har byttet disse delene hundrevis av ganger, ganske enkelt fordi de blir slitt ut raskt når du kjører hver dag. Gjør deg selv en tjeneste og optimaliser kjøreopplevelsen din ved å oppdatere håndtakene dine, dekkene og pedalene. "
- Jonas Kaadt, BMX-Expert


Her er SkatePros forslag til topp 3 BMX-deler du bør bytte ut for å gjøre utstyret klar til en sesong til.

1. GRIPS - HÅNDTAK

Grips er utsatt for skade av alle slag. Alle BMX-kjørere vet det. Grips blir erstattet ofte, hovedsakelig fordi de blir slitt ut raskt. Ting som svette hender, store drops, skitne barer, fall i bakken eller regnvær, bidrar til ødeleggelse av håndtakene dine. For å gjøre det bra på din BMX, er funksjonelle grep et must.

Det er viktig for rytteren å ha grep for ikke å miste traksjon med styret. Det er vanskeligere å utføre enkle triks som 'bunnyhop', 'manual' og ' bar spins'. Også når du kjører generelt, er risikoen for å glide av sykkelen høyere uten eller med slitte håndtak. Grips i dag er tilgjengelige i alle forskjellige typer farger og former, og mange ryttere bruker grep for å gjøre BMX-serien mer stilig. For øyeblikket har SkatePro et clearingsalg på grips. Hvis du vurderer å bytte ut gripsa dine, sjekk ut vårt sortiment og foreta et forberedende kjøp.2. DEKK

Hvis du kjører BMX ofte, kjenner du sikkert til den ødeleggende følelsen av å ha et flatt dekk. punga dekk skjer alltid i de mest uheldige situasjonene som mulig, som når du hopper på den kant eller dropper inn i bollen. For å få en bedre kjøre opplevelse er solide dekk en nødvendighet. Det er viktig for en BMX-rytter å stole på utstyret. Hvis du for eksempel gjør et sketchy trapphopp, er det siste du vil bekymre deg om, om dekkene dine kan motstå det eller ikke.

Dekkene kan være veldig stilige. De kommer med forskjellige mønstre og i forskjellige farger. Farge på dekkene dine passer til fargene på tannhjulet ditt, håndtakene eller pedalene, og gir sykkelen din et nytt og friskt utseende. Hvis du har et skadet dekk og ett nytt dekk, kan du med fordel bare bytte et dekk. faktumet er at mange ryttere foretrekker å kjøre med dekk i forskjellige størrelser for å optimalisere kjøre opplevelsen. Det er vanlig å bruke et tynnere bakdekk for mindre rullestyrke og tykkere dekk foran for mer trekkraft, men på slutten av dagen handler det om preferanser. Sjekk ut våre BMX dekk her.3. PEDALER

Pedaler er avgjørende. Du bruker pedaler for å opprettholde balanse og hastighet, men også for å bære mesteparten av kroppsvekten. Dine føtter vil ofte forlate pedalene når du gjør triks, og du vil ikke lande på et par pedaler med minimalt grep, og risikere at føttene glir og skader skinnleggen din. Som en BMX-rytter vil du vite hvor mye smerte pedaler kan forårsake skinnleggen, og du vil virkelig unngå at det skjer.

Noen pedaler har stålpinner for bedre trekkraft. Stålpinnene er praktiske fordi du kan bytte pinnene separat og tilpasse hvor mange pinner (hvor mye grep) du vil ha. Kjøring med stålpinner på pedaler gjør også at pedalene vare lenger på grunn av mindre pedalkontakt.

Andre grunner til å bytte pedaler kan være hvis du vil ha et fargerikt par for å gjøre sykkelen din mer stilig, eller hvis du bare vil prøve en annen størrelse, materiale eller merkevare. Med det sagt, kom deg utog modifiser din sykkel for sesongen som kommer. Aldri gå ned på kvaliteten av utstyrer - Sjekk ut våre pedaler her.