Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Sekker - Rulleski

Rulleskibagen vil gjøre mer enn man tror

Er du en av de mange rulleskiløperne som holder formen utenom sesongen? Da trenger du garantert en god rulleskibag til å ta med rulleskiene på ferden din, uansett hvor den går.

Våre rulleskibager er spesialdesignet til rulleski. Det finnes en del folk som bruker en vanlig skibag også til rulleski, noe som kan enkelt skade rulleskiene inne i denne type skibag ettersom rulleskiene er kortere enn "vanlige" ski. I en såpass mye større bag vil dette føre til at rulleskiene vi gnisse og blir kastet rundt inne i bagen på grunn av at de ligger løst.

Mange av rulleskibagene her hos SkatePro kommer utstyrt med stropper som vil sikre rulleskiene også inne i selve bagen. Dermed vi rulleskiene holde seg trygg under transportering og oppbevaring til alle tider.

Hoftebag, rumpetaske og drikkebelte

Under denne kategorien så vil du kunne se at utvalget vårt også byr på andre vesker/bager som kan være svært nyttig i forbindelse med rulleski. Her kan du også f.eks. skaffe deg både en hoftebag eller rumpetaske som begge er spesialdesignet for sportsbruk. Disse passer ypperlig til oppbevaring av verdifulle gjenstander mens du er på farten. Du kan også skaffe deg her hos oss et smart termo drikkebelte som er i stand til å holde drikken din både varm -eller kald.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser