MENY
×

Ski bager og snowboard bager

  Filter
Farger
Merker
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Når du drar på skiferie eller andre steder bort med ditt snowboard eller skiutstyr, vil du alltid få glede av en god bag som er egnet til formålet. På SkatePro vil du finne et stort utvalg av både snowboard bager, ski bager og generelt bager spesielt egnet for vintersport med mange tekniske detaljer som kan hjelpe deg til mange gode vinteropplevelser.

Ski bag

En bag som kan oppbevare og beskytte skiene kan man få i flere varianter. Noen er veldig grunnleggende, mens andre er med ekstra polstring og / eller med forskjellige rom. Disse ekstra detaljene vil hjelpe deg til å unngå riper i skiene under oppbevaring. Den er god å ha med på turen, og hjemme på loftet kan den holde alt skiutstyret ditt sammen når den ikke er i bruk. De fleste kan inneholde både ski og staver.

Travel skibag

Dette er den store ski bagen som ofte kan romme flere par ski. De kommer med god polstring, som blant annet kan beskytte mot hard transport på flyplassen, bussen eller på taket av bilen. De fleste modellene har flere lommer og også hjul.

Snowboard bag

Med en snowboard bag kan du beskytte ditt kule snowboard og samtidig holde orden på utstyret ditt, for eksempel. støvler, hansker, ryggbeskytter osv. Snowboard bager finnes både i basic og tour-modeller.

Ryggsekk

Uansett om trenger en ryggsekk for backcountry på off-piste eller bare for en liten piknik på fjellet, finner du helt riktig ryggsekk på SkatePro. Vi tilbyr flere forskjellige varianter av ryggsekker til vinterbruk. Blant annet har vi basic ryggsekker til å ta med litt mat og drikke og litt ekstra utstyr for en lang dag på ski. Du kan også finne en mer teknisk god ryggsekk til sikkerhetsutstyr og med evnen til å spenne ski eller snowboard fast på ryggsekken.