×
MENY

Bager til Ski

  Filter
Farger
Merker

Bager som gir bedre vinteropplevelser

Ski og snowboard er ikke det minste og enkleste utstyret å frakte med seg fra A til Å. Om det enten er skiferie, dagstur, vanlig transportering eller bare lagring av skiene og snowboardet så vil en høykvalitets -og spesiallaget bag garantert gjøre ting lettere for deg.
Her hos SkatePro vil du kunne finne et stort utvalg av både skibager, snowboardbager og andre typer bager som er spesielt egnet for vintersport. Våre bager kommer med mange nyttige -og tekniske detaljer som garantert vil kunne bidra til å gi deg mange gode vinteropplevelser.

Skibag

En bag som kan oppbevare og beskytte skiene er noe man kan få i flere varianter. Noen er veldig grunnleggende mens andre kommer med ekstra polstring og / eller med forskjellige rom. Disse ekstra detaljene vil hjelpe deg til å unngå riper i skiene under transportering og oppbevaring. Vi har ypperlige skibager her på lager som er perfekte til å ha med seg på turer for transportering. Våre skibager er også perfekte å ha f.eks. hjemme på loftet for oppbevaring av alt skiutstyret utenom sesongen. De fleste skibagene har plass til både ski og staver, i tillegg er de enkle å bære med seg og vil holde skiene godt beskyttet inne i bagen.

Reisebag for ski

Dette er den store skibagen som vanligvis har plass til flere skipar. Disse bagene har en god polstring som blant annet kan beskytte mot hard transportering på flyplassen, bussen eller på taket av bilen. Denne bagen er perfekt for deg som skal på reisefot med flere skipar - om det enten bare er deg selv eller sammen med en venn. De fleste modellene har både flere lommer og hjul.

Snowboardbag

Med en snowboardbag vil du kunne beskytte ditt kule snowboard og samtidig holde orden på utstyret ditt som f.eks. støvler, hansker, ryggbeskytter osv. Snowboardbager er tilgjengelig i både basic og tour -modeller.

Ryggsekk

Uansett om du trenger en ryggsekk for skituren i løypa -eller bare for en liten piknik på fjellet, så har vi ryggsekken du leter etter her hos SkatePro. Vi tilbyr flere forskjellige varianter av ryggsekker som er ypperlige til vinterbruk. Blant annet har vi basic-ryggsekker til å ta med litt mat og drikke, i tillegg til litt ekstra utstyr for en lang dagstur på skiene. Vi har også gode -og mer tekniske ryggsekker til sikkerhetsutstyr, i tillegg så har disse ryggsekkene en egenskap som tillater deg å spenne fast skiene -eller snowboardet fast på selve ryggsekken.