Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Deler - Freeskates

Hvilke reservedeler må jeg bruke til mine freeskate inline?

Freeskate inline, også kjent som urban skates eller freestyle skates, er en fantastisk måte at komme omkring i byen på, men freeskate inline egner sig også til at bli brugt i skateparken. Jo mer tid du bruker på dine rulleskøyter, jo mer vil de forskjellige deler bli slidt og trenge til utskiftning. Det anbefales, at du tjekker opp på de forskjellige deler på dine freeskate inline efter hver session.

Freeskatehjul samt rammer og kulelager, spenner og liners kan have en negativ indflydelse på din skating. Det er alltid godt at have noen nye reservedeler klar, hvis dine nåværende deler skulle gå i stykker.

Hvornår er det tid til at skifte de forskjellige deler på freeskate inline?

Hvornår det er tid til at skifte enkelte deler på dine freeskate inline, afhænger av hvor mye du skater. Du bør alltid holde øje med standen på de forskjellige deler på dine freeskate inline.

Hjul og kulelager

Freestyle rulleskøjtehjul blir slidt forskelligt alt afhængig av deres hardhet, og hvor ofte de blir brugt. Du bør aldri vente for lenge med at skifte dine freeskatehjul, da de kan bli vanskligere at styre, hvis de blir alt for slidte. Kulelagerne er nok de mest sarte deler på dine rulleskøyter, men hvis du sørger for for at rengøre dem ofte, og holder skitt og skidt på avstand, kan de holde i mange år. Når de ikke lengre ruller frit, og du oplever, at de gir mer friksjon ende tidligere, er det på tide at skifte dem.

Liners og spenner

Freeskate liners slides raskere ende selve støvelen, da de er gjort i et mykere materiale. Det er en god idé at bruke en antibakteriel spray til at unngå dannelser av bakterier og svamp. Spænderne har stor betydning for din generelle stabilitet, når du står på skøyter. Normalt holder de mye lenge, men de kan gå i stykker, hvis de er slidte eller mye gamle, og det kompromitterer din sikkerhet, når du skater.

Bremser

Hvis du bruker bremser på dine freeskate inline, så husk, at bremseklodserne raskt kan bli slidte. Slitagen på dine bremseklosser afhænger av underlaget, din vekt og av hvor ofte du skater. Husk, at det er en god idé at tjekke din bremse ofte, så du kan holde øje med, hvornår det er tid til at skifte bremseklodserne.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser