Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Ski Beskyttelse

Ski-beskyttelse og en god skiøkt går hånd i hånd

Å finne alt av riktig ski-beskyttelse & utstyr, kan fort bli et helt prosjekt i seg selv. Men slapp av, her hos SkatePro har vi alt som trengs fra topp til tå - bokstavelig talt. Og mht. ski-beskyttelse, det er ikke bare sikkerheten det går på. Ski-beskyttelse booster også trygghetsfølelsen, noe som da gir en svært positiv effekt på selvtilliten din. Resultatet blir dermed at du får mest mulig ut av dagen, og best mulig utvikling.

Nødvendig skibeskyttelse & utstyr som trengs

Skibeskyttelse starter på toppen med en hjelm, og de har vi svært mange av her hos SkatePro, dermed skal du nok kunne finne en skihjelm som er midt i blinken for nettopp deg - både mht. funksjoner og stil. Det er verdt å ta en titt på hjelmene med MIPS-teknologien, disse type hjelmer beskytter nemlig mot støt og fall fra sidene også.

Det neste på listen er ryggbeskyttelse, dette er en smart og effektiv beskyttelse mot ryggskader - noe mange av oss vet kan være svært vondt. Så hvorfor ikke gjøre hva som gjøres kan for å forhindre slike ryggskader? Fall og støt kan jo komme som lyn fra klar himmel.

Man kan også si det samme om krasjebukser. Skifolket vet hvor vondt et hardt fall på hoften kan være, og hvem vil vel ha skiferien kansellert allerede på Dag.2?

For skifolket som digger ekstremsport, er det livsviktig at man drar ut forberedt til fjellet med sikkerhetsutstyr mot snøskred. For deg som er glad i off-piste skikjøring i fjellet, så er denne type ski-beskyttelse helt livsnødvendig.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser