×
Meny

Skatekomponenter & Tilbehør

Godt å vite

Komponenter til skateboard - hva trenger jeg?

Komponenter til skateboard er hva ditt brett trenger for et mer friskt look - samt erstatte det som er utslitt og gammelt. En slik oppgradering og oppfriskning vil ikke bare forbedre din skateopplevelse - ditt setup får også et look som uttrykker din stil. Komponenter til skateboard inkluderer alt fra griptape, kulelagre, skiver og risers. Noen av disse komponentene er ikke de mest velkjente der ute - men de vil definitivt optimalisere ditt setup.

Justering av ditt setup

Et skateboard består av flere komponenter. Griptape er strålende for å få ditt deck til stå iøynefallende ut fra mengden - så vel som å gi godt grep for utføring av flips og triks. Kulelagre hjelper hjulene og spinne og rulle mer smooth. Så må vi ikke glemme muttere og bolter. Bolter for setups til vanlige skateboards komer i en rekke ulike lengder, alt fra ⅞ tommer (22.2 mm), 1 tommer (25.4 mm), 1.25 og 1.5 tommer (31.75 mm og 38.1 mm).

Med de riktige komponentene er det mulig å bygge et skateboard helt fra scratch. Så hvis du ønsker å oppgradere ditt setup, men er ikke helt sikker på hvordan du gjør det - kan du ta en titt på vår guide om hvordan du bygger et skateboard.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser