×
Meny

Skateboard Parts and Accessories

Godt å vite

Skateboard deler - alt som trengs til ditt skateboard

Under denne kategorien finner du alt av deler og tilbehør til ditt skateboard. Som f.eks. hjul, griptape, trucks og kulelager. Dette gir deg muligheten til å skreddersy ditt eget setup til skateboardet.

Du vil også kunne finne annet av hardware og verktøy som trengs for å montere og vedlikeholde ditt skateboard. Dette er viktig ettersom du da kan sørge for at ditt skateboard er stramt og godt, i tillegg til at du lett vil kunne skifte hjul og andre deler på farten mens du er i skateparken. Du kan også b.la. finne saker og ting som skatevoks her, perfekt å ha med på økter slik at det du skal gjøre grinds på blir smooth og godt.

Skateboard tilbehør optimaliserer ditt setup

Under denne kategorien så kan du faktisk starte med blanke ark og bygge et eget setup, akkurat slik du selv måtte ønske. Denne kategorien har nemlig absolutt alt av deler som trengs for å bygge et høykvalitets skateboard. Hvis dette er noe du ønsker, da er det en god idé å velge ut et deck først.

I disse dager er det meste av deler og tilbehør til skateboards kompatible med hverandre. Men hvis du er usikker på om enkelte deler vil passe sammen, da er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice. Det som er virkelig hett hos oss nå om dagen, er Skatertrainer 2.0.

Skatertrainer'n er faktisk "kun" 4 spesialdesignede bånd/kuber, og disse passer perfekt på absolutt alle skateboard-hjul markedet har å by på. Skatertrainer 2.0 vil drastisk redusere tiden som trengs for å lære seg nye triks og flips. Dette er fordi at man da slipper å løpe etter sitt skateboard hele tiden og kaste bort verdifull tid som man heller kunne brukt på selv triksetreningen.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser