Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Cruiser board tilbehør

Penny board tilbehør og cruiser boards tilbehør

I denne kategorien finner du alle reservedelene du trenger for å opprettholde ditt Penny board, cruiser bord eller cruiser skateboard. Videre finner du alle typer Penny board tilbehør og cruiser boards tilbehør. En av de mange produktene du finner er forskjellige typer klistremerker, som du kan bruke til å tilpasse din Penny board og cruiser skateboard. Ser du etter å få bedre grep på ditt Penny board? Da har du hell, fordi vi også har griptape, i alle slags farger ,designet spesielt for Penny boards.

Truck gummi: En liten, men viktig del

De kan være små, men truck gummi er ansvarlig for å gi deg komfort og kontroll når du er ute å cruiser på Penny Board eller cruiser bord. Velg et par truck gummi som passer til kjørestilen din, og du vil umiddelbart føle en forbedring når du skater. På denne siden finner du truck gummi i forskjellige farger fra merker som Penny, Enuff, Venom, Riptide, Independent og Reflex.

Noen av våre truck gummi kommer med skiver, og noen gjør det ikke. Hvis du trenger skiver til Penny Board eller Cruiser Board, finner du dem også her.

Hold kulelagrene dine i live

En annen viktig del som kan virke ubetydelig for noen mennesker er spacers - men faktisk er de avgjørende for å holde kulelagrene på plass inne i hjulet. En kvalitets spacer gir deg en jevn tur og forlenger levetiden til kulelagrene dine. I denne delen finner du kvalitets spacere fra Enuff som passer for Penny Board og Cruiser Board.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser