×
Meny

Snowboard Beskyttelse

Snowboard Beskyttelse - beskytt deg mot skader

Hvis du skal opp til fjellet og ha kvalitetstid sammen med snowboardet ditt, da må du ikke glemme snowboard-beskytelse. Uansett om det skal kjøres on-piste i skianleggets preparerte løyper, eller off-piste utenfor i den deilige puddersnøen. Det mest nødvendige av beskyttelsesutstyr kan bli en livredder om man skulle falle hardt. Og hvis man er beskyttet, så vil sjansen for et langt skadeavbrekk fra snowboarding holdes på et minimum.

Snowboard Beskyttelse - det mest essensielle

Her finner du det mest essensielle av snowboard-beskyttelse som trengs til hvor enn du skal på fjellet.

Vi kan begynne med toppen, hodebeskyttelse aka hjelmen - er noe man bare MÅ ha. Når det gjelder fritidssport og actionsport, så undervurderer altfor mange bruken av hjelm - og det kan fort bli stygge ulykker pga. man tar altfor lett på dette. Ta f.eks. snowboarding, farten er høy, snøen er ikke akkurat så myk som man kanskje tror. Av alt innen beskyttelsesutstyr - så er hjelmen det viktigste.

Når det er sagt, så ligger ikke ryggbeskyttere og krasjebukser langt etter. Med dette på seg, er flere viktige kroppsdeler godt beskyttet mot fall og skader som kan forekomme ved snowboarding. Det er jo tross alt ikke særlig kult å vende nesen hjemover etter kun 2 dager på fjellet, og være ute 2 uker, eller 2 måneder - fra en skade som kunne ha vært unngått med snowboard-beskyttelse.

Snowboard Beskyttelse - hånd i hånd med ekstremsport

Hvis du har off-piste snowboardkjøring i tankene og er gira på dyp puddersnø, da
må du ikke også glemme sikkerhetsutstyr - husk på at i vintefjellet er det alltid en risiko for snøskred. Under denne kategorien vil du også kunne finne praktisk sikkerhetsutstyr mot snøskred som fort faktisk kan bli helt livsnødvendig når man er oppi fjellet med snowboardet.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser