×
Meny

Rulleskøyte-Bager

  Filter
Farger
Merker

Unn deg selv og rulleskøytene en god roller skate bag

Er du på jakt etter en rulleskøytebag til å bære med deg f.eks. dine inlines eller quads-skøyter fra A til Å? Her hos SkatePro har vi et stort og flott utvalg av rulleskøytebager som har mer enn nok plass, uansett hvilken skøytegren du driver på med. Oppi disse rulleskøytebagene så får du også plass til ting som blant annet nyttig verktøy og beskyttelsesutstyr, i tillegg så er disse bagene perfekte som en lagringsplass av rulleskøytene i de periodene der du ikke bruker dem.

Rulleskøyte-ryggsek - Bær skøytene på ryggen

Under denne kategorien så vil du finne mer en bare standard rulleskøytebager. Vi har også et bredt utvalg av ryggsekker som er formålsdesignet til at du trygt kan henge fast alle slags skøytetyper for transportering.

I vårt brede utvalg av rulleskøytebager så vil du kunne finne bager i alle slags former, størrelser, designs og farger. Vi har bager i både voksen -og barnestørrelser fra merker som som blant annet Tempish, SFR, og Atom.

Også disse rulleskøyte-ryggsekkene er i likhet med bagene veldig multifunksjonelle. Ryggsekkene har også plass til f.eks. nyttig verktøy og beskyttelsesutstyr. Siden alle disse ryggsekkene er designet med mer enn bare ett enkelt rom, så passer de dermed også ypperlig til trening eller skole - noen av disse har til og med spesiallaget rom til oppbevaring av laptop.

Under denne kategorien her så finner du også andre typer bager som er kjekke å ha som en skater man er. På lageret har vi mindre bager til å frakte med seg nøkler, mobilen og lommeboken. Vi har også f.eks drikkebelter slik at du kan ta med deg vann når du er ute å ruller på de varme sommerdagene.

SkatePro