×
Meny

Rulleskisko

Rulleskisko vs langrennsstøvler

Utvalget innenfor rulleski har aldri vært så stort som det er i dag. Tidligere har det vært ganske vanlig å bare bruke sitt vinterutstyr slik som langrennsko, men det blir i høyere grad laget rulleskisko akkurat for dette formålet enn hvordan støvler for langrennsski ville være.

En av grunnene er at rulleskisko som er laget for rulleski, ikke er isolert på samme måte som langrennsstøvler. På grunn av den lavere termiske isolasjonen, er rulleskisko betydelig mer behagelig å bruke når temperaturen er over 5 grader.

Sko til rulleski - forholdet mellom pris og passform

Når det gjelder innkjøp rulleskisko, er det viktig at du ikke har for mye kompromiss mot prisen. Betaler du litt ekstra for dine rulleskisko, får du bedre støtte rundt foten, noe som gir bedre kraftoverføring, dvs. høyere hastighet. Passformen blir ofte også bedre, jo høyere prisnivået blir.

Når du går på rulleski, er det vanligvis ikke en kort distanse eller tur du skal på. Passer ikke støvlene ordentlig og ha ikke føttene dine det komfortabel i dem, vil du ikke få en like god opplevelse som du faktisk kunne ha fått. Så tenk på dine føtter og få en god opplevelse på rulleskiene.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser