Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Longboard Deler & Tilbehør

Hvilke deler er som på et longboard?

Uansett om du må skifte noen slidte deler ut eller gjerne vil opgradere ditt setup, vil alle longboards kræve vedlikehold på et tidspunkt. Med longboard deler kan du lett modificere eller opgradere ditt setup uten at foretage større ændinger. Det er også praktisk at have et par ekstra møtrikker og bolter, når du er ude at kjøre, hvis som skulle opstå et akut behov.

Longboard tilbehør og deler kan være med til at forberede din oplevelse på longboard. Longboard griptapes slides med tiden, og et nytt grip tape kan være med til at forberede din kontroll, når du skater. Hvis du er til downhill, er det også værd at investere i et par longboard-hansker og -pucke for at holde dine hender beskyttede, når du tager sving ved høy hastighet.

Skaf det rette longboard hardware til dine hjul

En av de viktigste deler på et longboard er hjulene. Med gode longboard kulelager holder du ikke alene dine hjul på plass, men du får også et longboard, som kjører mer smidigt og potentielt raskere.

Hvis du har problemer med wheel bites, kan du overveje at skaffe noen longboard risers. Risers er plasert imellom trucksne og decket for at gi mer plass til, at man kan gjøre skarpe sving.

Hvis du har bruk for at reparere ditt longboard, så tjek vores utvalg av Longboard verktøy .

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser