×
Meny

Rullehockey Mål

Mål til Rullehockey betyr masse gøy

Under denne kategorien så vil du finne allsidige mål som passer utmerket til rullehockey, men også til f.eks innebandy. En god del av disse målene kommer også i en form av et sett som består av; 2 mål, 1 ball og 2 køller. Dette vil uten tvil sørge for en masse gøyale opplevelser.

Rullehockey er fin og gøy sosial aktivitet som er perfekt å spille sammen med familie eller venner. Dette er allsidige mål som man kan spille med i enten skolegården, ungdomsklubben eller parkeringsplassen etc. Det kan egentlig spilles nesten hvor som helst avhengig av hvor mange dere er, i tillegg så trenger man ikke så mye annet av ekstra utstyr for å spille.

Få med deg en skuddtrener

Vi har også skuddtrenere som kan monteres på målene. Med dette utstyret så kan du perfeksjonere skuddene dine og virkelig stille inn siktet ditt, fordi det er jo ikke alltid så lett å få tak i en målmann. Skudd som går i mål er som oftest i hjørnene både oppe -og nede, derfor er det nettopp her skuddtreneren vil at du skal sikte med skuddene dine.

Vi selger også mini hockeysett som passer perfekt til de yngre barna som også vil ha de gøyale opplevelsene som rullehockey tilbyr.

Under denne kategorien så finner du mål til rullehockey i flere størrelser. Mange av dem kan foldes sammen slik de er enkle å transportere eller lagre etter bruk. Vi har et flott utvalg, så du skal nok kunne finne din favoritt som møter dine behov mht. banestørrelse og antall spillere.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser