×
Meny

Energy Patrol Ramp Knebeskytter

(2)
Video
Video
1 sett
Antall
1 sett
2 sett
3 sett
4 sett
5 sett
6 sett
7 sett
8 sett
9 sett
10+
Antall
1 sett
2 sett
3 sett
4 sett
5 sett
6 sett
7 sett
8 sett
9 sett
10+
Antall
1 sett
2 sett
3 sett
4 sett
5 sett
6 sett
7 sett
8 sett
9 sett
10+
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt over kr 999
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Se også

Beskrivelse

REKD Energy Patrol Ramp knebeskyttere er den ultimate løsningen for beskyttelse av knærne ved ekstremsport og aktiviteter med høy belastning. Disse knebeskytterne er nøye utviklet for å oppfylle de høyeste sikkerhetsstandardene og gir enestående ytelse og kontroll under skli. De er utstyrt med en spesialformet støthette som gir eksepsjonell stabilitet og er enkle å bytte ut.

Det indre minneskumlaget sørger for personlig tilpasset og vedvarende komfort, mens skumformen med høy tetthet gir ekstra beskyttelse og støtdemping. Men det som virkelig skiller disse knebeskytterne ut, er REKD Energy-skumlaget, som er konstruert for å redusere opptil 75 % mer støtenergi.

Det er enkelt å justere passformen i farten med den elastiske toppstroppen, som er utstyrt med tredobbelt foldede stroppender for å forhindre uhell ved gjennomtrekking. Ryddeløkker bak og en dobbel bakre spenne på den nederste stroppen sørger for en sikker passform som holder seg på plass under intens bruk. Det supermyke materialet på baksiden gir overlegen komfort, og ytterlaget kan vaskes i maskin, noe som forenkler vedlikeholdet.

Få bedre beskyttelse av knærne med REKD Energy Patrol Knee Pads. De er utviklet med tanke på sikkerhet, ytelse og komfort, og er det ultimate valget for ekstremsportentusiaster.

Spesifikasjoner

Kjønn:
Mann, Kvinne, Junior
Beskyttelse:
Slagfaste polyethylen skaller, Impact resistant 3D foam
Lukkesystem:
To elastiske stropper
Stil:
Removable knee cap, EN 14120

Populære produkter

Vis alle

Fra samme merke

omtaler   (2)

So many features that make these knee pads amazing! And half the price of other pro pads
Daiz Westbury (Margate)
15-03-2024
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 2 omtaler
SkatePro