×
Meny

Figure Skate Sharpener

(1)
Video
Zoom
Video
1 stk
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
I handlevogn
  Lagre til senere
Gratis frakt over kr 999
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp
Fra samme merke
Beskrivelse

SkateMate er en bærbar skøjtesliber til kunstløpskøyter, som gjør det lett at slibe sine skinner. Hvor som helst, når som helst. Har du behov for at gi dine skøyter en rask slibning før en tur på isen, eller har du ikke mulighet for at få dine skøyter slebet professionelt? Du kan alltid have din SkateMate med deg i lommen, så du kan slibe dine skinner, og det er muligvis den beste håndholdte skøjtesliber på market.

Denne version av SkateMate kommer med en sliberulle, som egner sig til kunstløpskøyter. Du kan alltid skifte sliberullen ut, hvis du må slibe skinner, som har en annerledes hulning/profil, eller hvis din sliberulle er blevet slidt.

SkateMate gjør forskjellige slibeindsatser til deres skøjteslibere. Indsatserne fås enten i form av ruller med diametre, som passer til hulningen på hockey- eller kunstløpskøyter, eller som en flat indsats, som egner sig til touring- og bandyskøjter. De har alle en overbevisende slibeevne, som gjør, at SkateMate lever opp til deres ambition om at forsyne skøjteløbere med en universel håndholdt skøjtesliber.

Fås med følgende slibeindsatser:

  • Kunstløpskøyter: Sliberulle med kornstørrelse 100
  • Hockeyskøjter: Sliberulle med kornstørrelse 120 (egner sig til den siste finish og til at vedlikeholde klingens skarphed).
  • Hockeyskøjter: Sliberulle med kornstørrelse 100 (egner sig til at slibe skinner, som er slidte)
  • Touring- og bandyskøjter: Flat diamant-indsats
Kompatible deler

Finn produkter som er kompatible med SkateMate Figure Skate Sharpener:

Kompatibel med
omtaler   (1)

Det er ingen kundeanmeldelser på norsk. Vis produktomtaler på andre språk (1 produktomtaler)

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser