×
Meny

F-16 Falcon Plus Plate

(1)
Zoom
Begrenset lager! Bare 1 på lager
1 sett
Antall
1 sett
Limited quantity available
I handlevogn
  Lagre til senere
Gratis frakt med dette produktet
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp
Beskrivelse

Disse aluminiums Falcon Plus plates fra Pilot er noen av de letteste på markedet som finnes av derby plates for øyeblikket. Dette er Pilots sin top-of-the-line modell, og de er spekket med lekre detaljer som helt sikkert vil fange oppmerksomheten fra dine lagkamerater i Derby Ligaen.

Vinkelen på kingpins er 16º og dette gjør Falcon Plus til en mer livlig plate i forhold til f.eks. 10º kingpin-oppsetninger. De er også mer stabile enn på et 45º setup.

Trucksene kan innstilles mellom pivot-ball og baseplates. Dette betyr at du kan justere vinkelen i dette området slik at den passer helt nøyaktig til din foretrukne skøytestil. Dette i kombinasjon med Bionic Medium soft cushions gjør dette til et setup som er mye mer responsivt og sikrer deg en optimal kontroll.

Falcon Plus leveres med Bionic Super Toe stoppers som har en ekstrem god holdbarhet. Dessuten er de utskjært i en vinkel som gjør dem perfekte til utføre slides i dine nedbremsinger. En spesiell gummiformel gjør at de ikke etterlater seg bremsemerker på gulvet.

Falcon Plus settet passer med eldre versjoner av Falcon plates fra Pilot. Det betyr at du enkelt kan smelle på dine smidde plates på ditt gamle Falcon setup og rulle avgårde igjen.

Egenskaper:

  • Ekstrudert aluminium 6061-T6
  • Mikro-klikk justerbare kingpin muttere
  • High rebound uretan bushings
  • Vekt: 508 gram per komplett plate (størrelse 5.75")

Inkludert i pakken:

  • Komplett plate sett
  • Bolter, spenneskiver og muttere til montering av støvlene
  • Verktøy
omtaler   (1)
Very responsive and lightweight plate. Feels awesome and makes the hockey stops and lateral movements a breeze!
N. Kjer (Aarhus C)
27-09-2017
Stjerner: 5 av 5 mulige!
SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser