×
Meny

Skateboard Hjul og Trucks Pakke

Beskrivelse

Gleder du deg til å kjøre i gatene med et helt nytt oppsett? Vår pakke med skateboardhjul og -dekk gir deg muligheten til å mikse og matche for å skape den ultimate turen. Enten du er en erfaren skater eller akkurat har begynt, har vi alt du trenger. Pakken vår inneholder skateboardtrucker, skateboardhjul og -lagre av høy kvalitet, slik at du kan ta deg frem i ethvert terreng.

Men det stopper ikke der! Du kan også legge til skateboardbeslag og riser pads i pakken din for å gi turen litt ekstra høyde og stabilitet. Og hvis du virkelig vil vise frem ferdighetene dine, er det bare å legge til et sykt komplett skateverktøy for å holde brettet i toppform.

Og det beste av alt? Du trenger ikke å jakte over hele byen etter de komponentene du trenger - det er bare å mikse og matche her, så sender vi deg alt du trenger for å rulle ut av oppkjørselen og inn i skateparadiset ditt. Så hva venter du på, skater? Det er på tide å sette opp utstyret ditt og shredde av hjertens lyst!

Nevnte vi at du kan spare både tid og penger ved å kjøpe utstyret ditt som en pakkeløsning? Vi liker å holde kundene våre fornøyde, på brettene sine og med lommeboken full av penger!

Vis alle

omtaler   (26)

Kjekt hvis du vil spare noen kroner
Thomas Bastiansen (Porsgrunn)
08-10-2023
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Jeg sparede nogle penge og det kan alle li’
Robin Ferrall (Svebølle)
18-06-2023
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Uppskattar funktionen med upgrade kit, bra sätt att spara pengar, om du behöver nya delar fast inte brädan
Eric Ericson (JÄRFÄLLA)
04-09-2023
Stjerner: 5 av 5 mulige!
very recommended to use this upgrade kit. saved me a lot of money
Kristof Meszaros (Enniscorthy)
15-11-2021
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 26 omtaler
SkatePro