×
Meny

Skateboard hjul og Kulelager Pakke

Beskrivelse

Vår pakke med skateboardhjul og -lagre er den ultimate kombinasjonen for deg som ønsker å oppgradere ditt skateboard med komponenter av førsteklasses kvalitet. Tilpass oppsettet ditt og rull med stil ved å mikse og matche favoritthjulene og -lagrene dine fra vårt brede utvalg av toppmerker. Du finner alt du trenger for å holde brettet ditt glatt, raskt og klart til å shredde.

Her er hva du får:

  • Hjul: Vårt utvalg av skateboardhjul dekker en rekke størrelser, former og slitestyrker som passer til enhver kjørers preferanser. Enten du liker street, park eller cruising, har vi de perfekte hjulene for å holde deg i gang.
  • Lagre: Våre høyhastighets presisjonslager er bygget for å tåle de tøffeste kjøreturene. Med overlegen slitestyrke og jevn rulleevne tar de skating til et nytt nivå.
  • Skøyteverktøy (valgfritt): Fullfør pakken med vårt multifunksjonelle skøyteverktøy. Stram til truckene, juster hjulene og løs eventuelle problemer underveis. Et must for alle skateres verktøykasse.

Hvorfor kjøpe pakken? Ikke bare sparer du penger i forhold til å kjøpe produktene hver for seg, men du får også bekvemmeligheten av å ha alt du trenger i ett og samme kjøp. Nå slipper du å lete etter kompatible deler, og kan glede deg over en jevn og stilig tur.

Vis alle

omtaler   (26)

Genialt tilbud
Lasse Boesen Pedersen (Aalborg)
09-03-2022
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Bra erbjudande!
Ted S. (Kalix)
19-05-2022
Stjerner: 5 av 5 mulige!
bra
Johannes H. (Nordmaling)
29-10-2021
Stjerner: 5 av 5 mulige!
I recommend the wheels and bearings set the discount is great and it’s nice to have a spare set or bearings in the future a great value discount from skatepro
John B. (Dublin 15)
31-01-2022
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 26 omtaler
SkatePro