×
Meny

Gonzalez Buddies Skateboard Deck

1 stk
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt over kr 999
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Legg til pakke

Se også

Legg til pakke

Beskrivelse

Gjør deg klar til å shredde med stil med Flip Gonzalez Buddies Skateboard Deck fra Flip! Dette decket i proffkvalitet er det perfekte valget for viderekomne og avanserte skateboardere som ønsker å ta skateboardingen til neste nivå.

Dekket er laget av lønnetre av høy kvalitet og tåler de tøffeste triks og landinger. Den solide konstruksjonen sørger for en jevn og stabil kjøring, noe som gjør det perfekt for street-, park- og transition-skating. Flip Gonzalez Buddies-decket har en klassisk popsicle-form og gir en balansert og allsidig ytelse.

Med en lengde på 31,5 tommer og en akselavstand på 14 tommer gir decket god plass til føttene og en komfortabel holdning for førere i ulike størrelser. Det moderat konkave designet gir presis fotplassering og kontroll, noe som gjør det perfekt for tekniske triks og flips. I tillegg gir popsicle-formen en balansert følelse, perfekt for både street- og park-shredding. De faste dekkfargene setter et personlig preg på kjøringen din.

Vær oppmerksom på at griptape ikke følger med dette decket, slik at du kan legge til din egen foretrukne griptape for å matche din stil og kjørepreferanser. Med Flip Gonzalez Buddies Skateboard Deck fra Flip kommer du til å kjøre i gatene med selvtillit og stil.

Spesifikasjoner

Deck bredde:
8" (20.3cm)
Deck lengde:
31.5" (80cm)
Akselavstand:
14" (35.6cm)
Nose Lengde:
6.81"
Tail Lengde:
6.62"
Deck materiale:
Lønn
Deck-farger:
Varierende finérfarger, Faste farger
Griptape:
Ikke inkludert

Populære produkter

Vis alle

Fra samme merke

SkatePro