×
Meny

Cruiser Board Pakke

Beskrivelse

Å cruise rundt i byen er en lek når du har det perfekte utstyret, så hvorfor ikke gjøre det enkelt for deg selv og skaffe deg Cruiser Board Package? Med dette gode tilbudet kan du bygge ditt eget personlige skateboardparadis med et komplett cruiser-skateboard og en skateboardhjelm. Velg og vrak og skap det oppsettet som passer til din stil.

Cruiser Board-pakken inkluderer:

  • Komplett cruiser-skateboard: Få et cruiser-skateboard av høy kvalitet som er perfekt for carving og cruising i byen.
  • Skateboardhjelm: Beskytt hodet med en skateboardhjelm som oppfyller alle sikkerhetsstandarder og finnes i ulike farger og stiler.
  • Valgfritt: Legg til et skateboardverktøy i pakken. Med et skateboardverktøy kan du enkelt justere og reparere skateboardet mens du er på farten.
  • Valgfritt: Oppgrader sikkerhetsutstyret med et sett med beskyttere, inkludert kne-, albue- og håndleddsbeskyttere. Beskytt deg selv fra topp til tå.

Med Cruiser Board-pakken sparer du ikke bare penger, du får også bekvemmeligheten av å ha alt du trenger til skateboarding samlet på ett sted. Med de valgfrie tilleggene kan du dessuten tilpasse pakken til dine spesifikke behov. Så kjøp Cruiser Board Package i dag og kom i gang med stil!

Vis alle

SkatePro