×
Meny
Tilbake |
Powerslide skates

Powerslide One Rutscherla Barn Isskøyter

NOK 249,-
(144)
Zoom
Skostørrelse: 24-31
Bestillingsvare (sendes 1. feb.)
Vis størrelsesguide
Vennligst velg
Nei takk
HangUp Skate Hjelm II
XXS-XS - Svart
XXS-XS - Grønn
Legg til produkt
HangUp Skate Hjelm II
HangUp Skate Hjelm II (1 stk)
Nei takk
NOK 329,-
+ NOK 249,-
1 par
Antall
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
6 par
7 par
8 par
9 par
10+
  Lagre til senere
Motta en e-post når denne vare er på lager
Fra samme merke
Beskrivelse

Barneskøyter til bruk med egne sko eller vintersko. Veldig enkel å bruke, og med denne modellen får du et ekstra bredt mellomrom mellom bladene for ekstra stabilitet. Disse isskøytene for barn er ideelle for barnets første skøyteropplevelse takket være den stabile twinblade konstruksjonen.

  • Dobbelt skinner for bedre balanse, ny modell er ekstra bred
  • Justerbare bindinger som passer til forskjellige typer fottøy
  • Sklisikkert materiale til støvler/sko
  • Skinner av kromstål
  • Fri størrelsesregulering

Bemerk:

  • Spenner er litt korte, derfor passer ikke alle sko inn i skøyten.
  • Denne modellen kan SkatePro ikke slipe. Det er også minimalt det som kan bli oppnådd, siden man står på to skinner på hver fot og dermed ikke vinkler skinnen mer enn 90 grader mot isen.
Spesifikasjoner
Størrelsesjusterbare støvler:
Ja
Lukke mekanisme:
2x Spenne
Blad slipning:
Ikke nødvendig
omtaler   (144)
Raskt levering, sitte optimalt på sko str 26 feks, 3 åringer elsker å være på isen nå, anbefales for nybegynnere!
Sasa B. (Halden)
30-12-2020
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Eg er fornøydd med varene, men eg forstår ikkje kvifor dei må selges uslipte?
Helen Børhaug (Stamnes)
29-12-2020
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Raskt levert med god informasjon om status. Kan anbefales! Produktet er enkelt og fleksibelt.
Verner Soldal (Skien)
21-01-2020
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Helt OK. Sitter ikke optimalt på skoen men jeg opplever remmene som lange nok. 3 åringer på isen har det vanskelig nok så litt uheldig at det var vanskelig å feste så den datt av. Men god pris og rask levering.
Laine f. (Kristiansand S)
15-01-2020
Stemmer: 4 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Det er leit å høre at de ikke sitter godt på skoen. Du må gjerne sende oss en mail til: email@skatepro.no så vi kan se på det og finne en god løsning :)
👍😃
Tove ringnes (Oslo)
30-12-2019
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Tanken er god, men dessverre helt ubrukelige. Vi har en datter med cerebral parese og ble anbefalt disse fra ergoterapeut i kommunen. Dessverre er reimen rundt ankelen så kort at de ikke går rundt selv den smaleste vinterstøvel.
Kari Margrethe gigernes (Drammen)
30-12-2019
Stemmer: 2 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Det er leit å høre at denne varen ikke levde opp til forventningene. Gjerne send oss en mail på dette så vi kan se litt nærmere på det og finne en god løsning :) Mailen sendes til: email@skatepro.no
Rask levering, bra kvalitet. Veldig fornøyd med kjøpet og SkatePro :)
Kinga Juhos (Røyken)
06-02-2019
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Var meget godt fornøyd, enkle å bruke. Bra leveringstid. Handler gjerne her igjen. Andre gang jeg handler her
Trond Olav Imset (Tiller)
16-01-2019
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Jeg reklamerte på produktet, og ny vare ble ettersendt umiddelbart! Meget rask og god håndtering av reklamasjon! Håper bare den nye varen har noe bedre kvalitet---!
Bjørn Ringstad (Moss)
14-01-2019
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Gledet meg over å finne produktet da vår sønn har motoriske utfordringer og dette ville la ham delta på isen med venner og familie. Dessverre (som jeg nå også ser på andres kommentarer her)er remmene for korte til å rekke over forede vinterstøvler med borrelås, og modellen må være tilpasset smale sko/støvler. Vi skal prøve med høststøvler, men de er ikke like varme og vil dermed begrense tiden hans på isen. I sportsbutikk kunne de ikke slipe disse skøytene pga innstillinger på maskiner, så dermed må jeg evt finne en ishall som fortsatt bruker gammel håndsliping eller droppe sliping. Lurer på om SkatePro i det hele tatt har testet det på barn med vinterstøvler. Tviler! God produktide, men vil ikke anbefale dette produktet!!!
Tonje Haustveit (Oslo)
07-01-2019
Stemmer: 2 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Ja vi har hatt noen kommentarer på lengden av remmene, og prøver og forbedre dette. Vi har desværre ikke mulighet til å prøve alle produktene før vi selger dem, da vi regner med at produsenten har gjort det under utviklings prosessen, men kan godt forstå at du synes det er dårlig de ikke passer en ordinær barnestøvel. Det skulle de jo ha gjort synes jeg også!

Det er utfordrende å slipe dem når de er så anderledes en ordinære skjøyter og klingeopsettet, og derfor ikke passer til slipemaskinene.

Du er alltid velkommen til å skrive eller ringe inn til oss på kundeservice så kan vi guide og evt prøve produktene inden du velger å kjøpe dem, så de kan leve opp til forventningene deres :)
4 åring har prøvd de for første gang og syns det var gøy!
Arne ( Holberg ) Wiig (Rolvsøy)
04-01-2019
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Kjøpte til 3 åring, og opplever at de er litt for små. Han har litt store føtter (str 28). Stroppene var harde og vanskelige å få helt over skoen. Ellers så var det mye bedre for han å starte med disse enn vanlige skøyter.
Tina K. (Oslo)
02-01-2019
Stemmer: 3 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Vi har hatt noen tilbakemeldinger om problemet med lengden på stroppene, spesielt vis barnet har borrelås på støvlene som mange jo har, og vi jobber med å finne en løsning. Vi er glade for at dere synes de var et godt start produkt for han, fordi det er også skjøytenes primære egenskap :)
Altfor smale tåstropper. Såvidt man får presset ned et par vanlige vintersko som er godt innenfor størrelsen som står på skøytene. Siden stroppene er så smale og stive får man ikke foten like over platen men presset ut til siden. Funker sikkert fint hvis man har veldig små/smale sko, men til normale vintersko er modellen dessverre altfor smal foran.
Sivert E. (Oslo)
12-02-2018
Stemmer: 3 av 5 mulige!
Små i størrelsen synes jeg. Passer ikke til vintersko med borrelås på toppen for da får jeg ikke på skøytene. Gikk i stykker etter 10 min bruk. Da falt de sammen og vi måtte avslutte. Vi måtte finne nye skruer til skøytene... Ikke noe greit. Ikke helt fornøyd nei...
camilla jacobsen (Grimstad)
06-02-2018
Stemmer: 2 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Hej!

Tack för din kommentar på sköytene!

Vi har haft kontakt på e-mail och försökt finna en lösning, men vi är glada för att du har funnit en lösning för vi fick det att veta.

Vi hoppas att ni kommer få det fint med sköyterne nu när ni har dem och de är fixade.

Ha en fin dag!

MVH
Martina
Skatepro
Vis alle 144 omtaler
SkatePro