×
Meny

Tilt Theory Kit

Beskrivelse

Gjør deg klar til å ta stuntscooterkjøringen din til neste nivå med Tilt Theory Kit, som inneholder Tilt-deler av topp kvalitet kombinert for å gi deg en eksepsjonell kjøreopplevelse.

Tilt Theory-settet inneholder:

  • Tilt Theory sparkesykkeldekk: Opplev uovertruffen kontroll og stil med Tilt Theory 3-scooterdekket, som har en forbedret "Crook Nook"-form for forbedrede nose-trick-evner og en kasseformet design med en buet bakside for uanstrengt sliping. Velg mellom en rekke størrelser for å finne den perfekte passformen for din kjørestil.
  • Tilt Scooter Bar: Løft kjøringen din med vårt utvalg av Tilt-scooterstyre av høy kvalitet, som alle er laget med presisjon og konstruert for å tåle selv de mest krevende stunts.
  • Tilt-scootergaffel: Opplev overlegen styring og kontroll med Tilt-scootergaffelen, som er designet for å gi optimal presisjon og respons for alle dine freestyle-triks.
  • Tilt-scooterhjul (ekstrautstyr): Fullfør oppsettet med et sett Tilt-scooterhjul, tilgjengelig i en rekke størrelser og farger som passer til din kjørestil og dine preferanser.
  • Tilt-scooterhodesett (ekstrautstyr): Sørg for jevn og uanstrengt styring med Tilt-sett til sparkesykkelen, med høykvalitets lagre for redusert friksjon og økt holdbarhet.
  • Tilt Scooter Grip Tape (ekstrautstyr): Sett prikken over i-en på den skreddersydde sparkesykkelen din med Tilt griptape, som gir overlegen grep og kontroll samtidig som den fremhever din unike stil.

Ved å velge Tilt Theory Kit sparer du ikke bare penger på eksepsjonelt Tilt-utstyr, men du får også muligheten til å bygge din egen skreddersydde scooter, tilpasset akkurat dine kjørepreferanser. Gå ikke glipp av denne sjansen til å forbedre kjøreopplevelsen din - bestill Tilt Theory Kit i dag og åpne en verden av muligheter.

Vis alle

omtaler   (1)

WORTH IT
David Peterlin (Log pri Brezovici)
21-11-2023
Stjerner: 5 av 5 mulige!
SkatePro