MENY
×

Razors Genesys 7.4 Aggressive Inlines

NOK 1.799,-
Zoom
Vennligst velg skostørrelse 
Vis lignende produkter

Beskrivelse

7.4 er den nyeste modellen i den populære Genesys-serie. Akkurat som Dre P modellen er G7.4 framstilt av et hardt og langtidsholdbart materiale, som vil sørge for maksimal støtte i lengre tid. Den leveres med GSs gjennomtestede Featherlite 2 frame, Razors liner med overdimensionerete polstring, utskiftbar soul-frame og backslide plates med pre-formet rille som passer perfekt med rillen på framet. G7.4 er klar til å skate, når du har tatt den ut av emballasjen.

Spesifikasjoner

Hjuldiameter:
56mm
Hjulhardhet:
90A
Ramme type:
Anti-rocker setup
Støvel type:
Hard
Innerstøvel detaljer:
Avtaklig
Lukke mekanisme:
Dobbel snøre, Sikkerhet spenne
Kulelager presisjon:
ABEC-5
Grind hjul:
42mm
Støvel materiale:
Plast
Innerstøvle materiale:
Ikke angitt
Cuff:
Stabil, Høy ankelstøtte
Montering:
UFS
Soulplate:
One-piece, Utskiftelig
Backslide plate:
Utskiftelig
Vekt:
1790g

Omtaler

Prøvde dem nettopp ut for første gang idag og jeg må si jeg er imponert! Ruller bra, railer lett som bare det og best av alt, dem er super behagelige! Allerede idag, etter første bruk har jeg lært en god del nye triks med dem. 5/5 fra meg!
Christoffer Haaland Skeie
14-06-2012
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Fine rulleskøjter - min søn har været glad for dem!
Sandra Klitte (Viby Sjælland)
30-01-2014
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Super fede blades, de sidder godt og komfortabelt. De kører perfekt og grinder godt, det er super nemt at ligge den i top hvilket vil sige at selvom det er Razor og de er super holdbare, har de også en del flex med normal cuff. De vejer 1,8 kg stykket hvilket er helt fint, de føles ikke tunge at køre med. Fetherline 2 framet med anti rockers gør det nemt at grinde rails og lignende. Razors standart liner er lidt stiv og selve booten strammer lidt i starten, men de skal bare køres til. Jeg vil anbefale at købe dem 1 eller 2 størrelser over skostørrelse. Mht. service og levering er jeg super tilfreds, de kom efter 2 dage og jeg kunne følge min pakke fra hjemmesiden :) 5/5
Nick Starp (Brønshøj)
24-08-2012
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Riktigt sköna inlines. Jag har dock inte hunnit testa dom än. Jag har strl 41 i kor och köpte därför ett par i strl 42 nu och de passade mig perfekt. Så det kan stämma att de e mindre i strl. Ser fram emot att testa dem inom kort och jag tror att min åkning kommer utvecklas en hel del med dessa skates. Sjukt snabb leverans hade det varit om ja inte beställt då det var en hel del röda dagar emellan. Men jag e sjukt nöjd med allt.
Kristoffer Ohlsson (Motala)
08-01-2013
Stemmer: 5 av 5 mulige!