Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Genesys Junior Aggressive Inline Skates

(4)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Razors Genesys Junior aggressive skates er et godt utgangspunkt hvis du ønsker å utforske denne sporten. Hvis alt du ønsker er å grinde i parken og på gata er disse skøytene et godt valg. Disse Razors aggressive skates kommer utstyrt med en en-delt støvel i kvalitet. Fordelen ved en-delte konstruksjoner er bedre respons og en tettsittende, komfortabel passform. The Razors Genesys Junior er små i størrelsen. Derfor anbefaler vi en størrelse større enn du vanligvis bruker.

  • Mid-Cut cuff tilbyr en fin balanse mellom støtte og fleksibilitet slik at de blir svært passende til en skater med mellomnivå som vil ta steget videre til neste nivå
  • Flat setup med hjul av samme størrelsen gir deg en fin og stabil base
  • 52mm hjul med en bred profil for rask akselerasjon og solide landinger etter triks
  • Avtakbar liner gir bekvemmelighet da den kan vaskes eller byttes ut om nødvendig
  • Kombinasjonen av pustende mesh og skum i lineren vil holde føttene dine komfortable og godt ventilerte
  • 43mm grind hjul er på dette setupet for å minske risikoen for wheel bites når du grinder

Husk å sjekk alle skruene før bruk - det er mulig at de trenger stramming. Du burde også sjekke skruene jevnlig etter bruk.

Spesifikasjoner

Hjuldiameter:
52mm
Ramme type:
Flat setup
Støvel type:
One-piece
Innerstøvel detaljer:
Avtaklig, Støt absorbering, Anatomisk utformet
Lukke mekanisme:
Snøre, Sikkerhet spenne
Kulelager presisjon:
ABEC-3
Grind hjul:
43mm
Ramme materiale:
Kompositt
Maks hjuldiameter:
56mm
Støvel materiale:
Kompositt
Innerstøvle materiale:
Tekstil, Mesh, Skum
Cuff:
Fleksibel, Innebygget, Mid-cut
Soulplate:
2-delt
Backslide plate:
Utskiftelig
Anbefalt til:
Aggressive skating

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (4)

I forhold til pris er jeg ikke imponeret over spændet øverst på støvlen, springer nemt op og de riller der er på remmen er allerede ved at være slidt og af en støvle til 999 kr havde jeg nok forvente en lidt bedre kvalitet, der er også problemer med selve inder støvlen hvor vi har været nød til at polstre med skumgummi pga. midter samlingen i støvlen før min søn kunne holde ud og løbe på dem, men ellers er den god til stunts/tricks og ruller fint nok
Claus Eggertsen (Esbjerg)
01-07-2014
Stjerner: 2 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Beklager at der har været problemer med produktet!
Vi har generelt god erfaring med denne skøjte, så det lyder underligt, at spændet allerede er slidt. Angående den midterste samling, det kan skyldes, at snøren måske er overspændt, så den yderste skal bøjer indad/nedad og derfor kan trykke ubehageligt når man læner sig i skøjten.
Send os meget gerne nogle billeder og et ordrenummer på vores kundeservice - email@skatepro.dk - Så vi vi meget gerne se på sagen for jer!
/Sebastian
Dessa fick jag skicka tillbaka. Min dotter har storlek 34 och dessa inlines ska gå till 38. Vi ställde in dem på max men hon fick inte pådom. Det gjorde ont i hälen som verkar alldeles för trång. Undvik dessa.
Martin Andersson (Kungsbacka)
05-11-2014
Stjerner: 1 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Vad tråkigt att höra att dessa inlinse inte passade till din dotter. Enligt storleken borde dessa ha passat då de är justerbara från storlek 34-38. Men tyvärr kan det vara så att denna modell inte passade till just hennes fot. Du kan retunera dessa kostnadsfritt tillbaka genom att följa anvisningarna här: www.skatepro.se/retur. /Martina
Vis alle 4 omtaler
SkatePro