×
Meny

Sparkesykkel Refresher Pakke

Beskrivelse

Tilpass proffsparkesykkelen din med vår Scooter Refresher Package! Velg dine favorittdeler til sparkesykkelen for å gi den et nytt utseende og forbedre triksene dine.

Denne pakken inneholder:

  • Stuntsparkesykkelhjul: Et sett med høyytelseshjul som gir deg det lille ekstra du trenger for å ta kjøringen din til nye høyder.
  • Håndtak til stuntsparkesykkel: Et sett med komfortable, sklisikre håndtak som hjelper deg med å holde hendene på styret, uansett hvor sprø du blir.
  • Griptape til stuntscooter (ekstrautstyr): Et ark med griptape av høy kvalitet som holder føttene dine på plass mens du kjører.
  • Kendama (valgfritt): En klassisk ferdighetsleke som er perfekt for å øve opp hånd-øye-koordinasjon og balanse - i tillegg til at det rett og slett er gøy!

Denne pakken er den perfekte måten å tilpasse sparkesykkelen din på og ta kjøringen til neste nivå. Enten du er nybegynner eller en erfaren proff, er Scooter Refresher-pakken et godt tilbud på kvalitetsdeler til sparkesykkelen, alt i en praktisk pakke. Ikke gå glipp av dette fantastiske tilbudet! Bestill din Scooter Refresher-pakke i dag!

Vis alle

omtaler   (11)

Bra pakker
Astrid Ødegaard (Hønefoss)
14-04-2024
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Perfekt
jayce scoots (Karlskoga)
07-10-2023
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 11 omtaler
SkatePro