×
Meny

Skateboard Pakke Barn

Beskrivelse

Ønsker du å få barnet ditt til å begynne å stå på skateboard? Da trenger du ikke lete lenger enn til vår skateboardpakke for barn! Denne altomfattende pakken inneholder alt barnet ditt trenger for å komme i gang med skateboarding, inkludert et komplett skateboard for barn, hjelm og et sett med beskyttelsesputer for albuer, håndledd og knær. Du kan også legge til et skateverktøy i pakken for å sikre at barnets nye skateboard alltid er i god stand.

Her er hva som er inkludert i skateboardpakken for barn:

  • Komplett skateboard for barn: Våre høykvalitets skateboards for barn er perfekte for nybegynnere og finnes i en rekke farger og stiler.
  • Hjelm: Våre hjelmer er designet for å holde barnet ditt trygt mens det skater og oppfyller de nyeste sikkerhetsstandardene.
  • Beskyttelsespads: Våre beskyttelsesputer for albuer, håndledd og knær gir utmerket beskyttelse mot fall og skader.
  • Skøyteverktøy (ekstrautstyr): Med skateverktøyet vårt kan barnet enkelt justere skateboardet etter eget ønske og utføre grunnleggende vedlikehold.

Gå ikke glipp av denne muligheten til å få barnet ditt i gang med skateboarding! Bestill skateboardpakken for barn i dag og la moroa begynne!

Vis alle

omtaler   (7)

Allt var till full belåtenhet
Margaretha t. (Mantorp)
22-03-2022
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 7 omtaler
SkatePro