Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

One20Five CHR 125mm Inline Skøyter Hjul

Video
Video
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Matter one20five -hjulet har blitt laget til 3 x 125 mm setups. Dette er et raskt setup, veldig raskt setup. I tillegg får du også bedre et bedre fotavtrykk på asfalten, noe som resulterer i et bedre skøytespark og sterkere grep. Hjulet er også lettere og trenger dermed færre lagere, dette betyr også en mindre friksjon og en lavere vekt. På toppen av kransekaka så får man også den velkjente og teknisk overlegne uretanen fra Matter som gi maksimalt med rebound og fart. Et setup med 3 hjul forbedrer også kontrollen på grunn av at tyngdekraften som belaster hjulet i midten, noe som gjør det enkelt for deg å bruke den skøytespark-teknikken som du liker best.

Denne versjonen kommer med en oppdatert kjerne som benytter en nyutviklet kjerneform - CHR. Konstruert for å levere skaterne de aller beste hjulene for tekniske maratonarrangementer hvor løypene har masse hjørner og et variert veiunderlag.

Når alt dette har blitt kombinert sammen så er resultatet et hjul som passer absolutt helt perfekt for høye hastigheter og utholdenhetsskating med tusenvis av skøytespark.

Matter Wheels fra USA bruker en Footprint-skala (fotavtrykkskala), F1 står for Footprint 1.

F0 - tilsvarer ca. 88A
F1 - tilsvarer ca. 86A
F2 - tilsvarer ca. 84A

Modell spesifikasjoner

ModellHjulhardhet
125mm - F0F0
125mm - F1F1
125mm - F2F2

Spesifikasjoner

Hjuldiameter:
125mm
Kjernemateriale:
Nylon
Vekt:
191g
Hjul per pakke:
1

Fra samme merke

Vis alle

SkatePro